Ali Koç asıl transfer bombasını sona saklamış! Fenerbahçeliler sevinçten çılgına döndü

Ali Koç yeni sezon öncesi transfer bombalarını bir bir patlatıyor. Takımın başına Jorge Jesus'u getiren başkan, mutlak şampiyonluk hedefi koyduğu 2022-23 sezonuna oldukça ciddi hazırlanıyor. Öyle ki Ali Koç birçok transferde görüşmeleri bizzat yürütüyor. İşte başkanın son bombası...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Ali Koç yeni sezona sağlam bir takımla mutlak şampiyonluk parolasıyla girerken flaş bir transfer için de bizzat devrede. Performansıyla kısa süre içinde milli takıma kadar yükselen yıldız Fenerbahçe'nin yolunu tutabilir. İşte Ali Koç'un bireysel temaslar yürüttüğü yıldız için yaptığı teklif...

Mert Hakan Yandaş için dev kulüpten öyle bir teklif geldi ki... Fenerbahçe bile şaştı kaldı!

ALİ KOÇ GÖRÜŞMELERİ BİZZAT YÜRÜTÜYOR

Ali Koç'un transferini çok istediği isimlerden biri de Doğukan Sinik. Antalyaspor'daki performansıyla milli takıma kadar yükselen sol kanat oyuncusu için temaslar resmen başladı. Ali Koç'un bizzat görüşmelerde bulunduğu futbolcu için yapılan teklif de ortaya çıktı.

"6 MİLYON EURO İSTERİZ"

Ali Koç, Doğukan Sinik için Antalyaspor'a ilk olarak futbolcu + para teklifi sundu. Akdeniz ekibi bu teklifi direkt reddederken, Ali Koç'a takasa kapalı oldukları belirtildi ve 6 milyon euro bonservis talep edildi.

Attila Szalai kulüp rekoru kırarak gidiyor! Dün ilk idmanına çıkmıştı, bavulunu topladı

ALİ KOÇ YENİ TEKLİFLE GELECEK

Ali Koç 6 milyon euro beklentisi karşısında geri adım atarken Antalyaspor'dan düşünmek için süre istedi. Başkan Koç'un kısa süre içinde yeni bir teklifle Kırmızı-Beyazlıların kapısını çalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

JORGE JESUS DA ONAYLADI

Bu arada Ali Koç'un çok istediği Doğukan Sinik için teknik direktör Jorge Jesus'un da onay verdiği belirtildi. Bu sezon tüm kulvarlarda 35 maça çıkan oyuncu 3 gol, 7 asistlik istatistik yakaladı. Milli takımda da 5 maça çıkan Doğukan Sinik, 2 gol atma başarısı gösterdi.

Bu iş bitti! Edin Dzeko ile anlaşma sağlandı: Golcü transferinde mutlu son...