Ali Koç-Acun Ilıcalı zirvesinden iki transfer çıktı! Fenerbahçe'den Hull City'ye...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile İngiltere Championship takımlarından Hull City'yi satın alan iş insanı Acun Ilıcalı, Londra'da bir araya geldi. Ali Koç'un teknik direktör konusu için Almanya'dan İngiltere'ye geçtiği öğrenilirken Allahyar Seyyadmeneş ve Miha Zajc'ın Hull City'ye transferleri için vize çıktığı ise gelen haberler arasında.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ünlü iş insanı Acun Ilıcalı ile İngiltere'nin başkenti Londra'da buluştu. Ali Koç'un Almanya'dan yaptığı görüşmelerin ardından Londra'ya geçtiği öğrenildi.

Hafta içinde Hull City maçını tribünden izleyen Koç, Acun Ilıcalı ile lüks bir rezidansta buluştu. İkili Fraport TAV Antalyaspor-Fenerbahçe maçını tabletten izledi.

Yeni takımına imzayı attı, model eşinin ölüm haberiyle sarsıldı

LÖW YERİNE BAŞKA HOCA MI?

Ali Koç'un önümüzdeki sezon için dünyaca ünlü teknik direktör Löw'le anlaştığı iddiasına rağmen İngiltere'ye geçmesi başka bir teknik direktör adayıyla mı görüşüyor sorularını akıllara getirdi.

Bilindiği üzere Acun Ilıcalı'nın almayı planladığı Hull City'nin bonservisi Fenerbahçe'de olan Allahyar Seyyadmeneş ve Miha Zajc isimleriyle ilgilendiği biliniyor.

Zirveden bu ikilinin Hull City'ye transferleri için anlaşıldığı ise gelen haberler arasında.

Domenec Torrent'ten Pep Guardiola sözleri! Galatasaray'da meğer herkes yanlış biliyormuş

Yusuf Yazıcı'da sona gelindi! "Çok istekliler" dedi ve transferi açıkladı...