Ali Koç 5 milyon euro düştü! Attila Szalai transferinde rakam şaşırttı

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Attila Szalai transferinde beklentisini aşağı çekti. Daha önce Attila Szalai için “20 milyon euronun altını konuşmam bile” diyen Ali Koç, bu kez 15 milyon euroya razı oldu. İşte oyuncunun talipleri ve detaylar…

Fenerbahçe'de Attila Szalai'ye de yol göründü. Ali Koç'un daha önce 20 milyon euro gelir beklediği Attila Szalai için Fenerbahçe beklentisini düşürdü. Ali Koç bu kez Macar savunmacının taliplerinden 15 milyon euro istiyor.

ATTİLA SZALAİ'DE KONUŞULAN RAKAM 15 MİLYON EURO

Sarı-Lacivertlilerde Kim Min-Jae'nin ardından Attila Szalai de takımdan ayrılıyor. Oyuncunun transferi için West Ham United ve Zenit'in devrede olduğu iddia ediliyor. Fenerbahçe her iki takımla da pazarlıklarını sürdürürken masadaki rakamın 15 milyon euro olduğu konuşuluyor.

ALİ KOÇ "20 MİLYON EURONUN ALTINI KONUŞMAM BİLE" DEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada "Attila Szalai için 20 milyon euronun altını konuşmam bile" ifadelerini kullanmıştı. 2020-21 sezonunun devre arasında 2,2 milyon euroya Apollon Limassol'den transfer edilen Attila Szalai, kısa sürede gösterdiği performansla dikkat çekmişti.

ATTİLA SZALAİ'NİN 3 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Geride bıraktığımız sezonda gözden düşen Attila Szalai, düzenli forma şansı bulamamıştı. Macar savunmacı yeni sezona da iyi bir başlangıç yaparak kendini bulmaya başladı. Fenerbahçe'yle 3 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro.