Ali Ece'den Yaşar Kemal Uğurlu'ya: 'HKGTK'

Fanatik gazetesi yazarı Ali Ece, Beşiktaş-Sivasspor maçı hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'ya çok ağır eleştirilerde bulundu. Başarılı yazar, hakemin ismini anmaktan imtina etti.

Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanan Süper Lig maçında Sergen Yalçın'ı tribüne gönderen, verdiği kararlarla da tartışma konusu olan Yaşar Kemal Uğurlu'ya tepkiler dinmek bilmiyor.

Fanatik gazetesi yazarı Ali Ece, bugünkü yazısında Yaşar Kemal Uğurlu'ya ağır eleştirilerde bulundu. Ece, hakemin ismini anmak istemediğini ve kendisine 'HKGTK' yani "Hakem Kıyafeti Giymiş Tanımlanamayan Kişi' diye hitap edeceğini söyledi.

Ali Ece'nin bugünkü yazısından hakeme tepki gösterdiği bölüm şu şekilde:

"Daha önce de gereksiz yere gerdiği, aşırı negatif vücut diliyle adeta hakemlik mesleğine ne kadar uygun olmadığını haykırarak sergilediği maçlardan sonra Yaşar Kemal Uğurlu'ya "Sana içimden Yaşar Kemal demek gelmiyor o yüzden Orhan Pamuk Uğurlu diyeceğim" yazmıştım. Bu vesile ile Orhan Pamuk'tan da özür diliyorum çünkü Orhan Pamuk bir edebiyatçı olarak Yaşar Kemal'in gerisinde olsa da Uğurlu'nun hakemliğine kıyasla Orhan Pamuk'un edebiyatçılığı "Cevdet Bey ve Oğulları" farkıyla fena kalmıyor! O yüzden yazının kalanında kendisinden HKGTK (Hakem Kıyafeti Giymiş Tanımlanamayan Kişi" olarak bahsedeceğim!

..Sivasspor da fena değildi sahanın en kötüsü ise malumunuz çoğu sahaya çıkışında olduğu gibi HKGTK!"