'Kerem Aktürkoğlu anlaştı' dedi, Serdar Ali Çelikler ve Ali Ece bombayı patlattı! Mesut Özil detayı...

Ünlü futbol yorumcusu Ali Ece, Kerem Aktürkoğlu için sezon sonunda Galatasaray'ın reddedilemeyecek teklif alabileceğini belirtti. Bunun üzerine Serdar Ali Çelikler ise Kerem Aktürkoğlu'nun Mesut Özil'in menajeriyle anlaştığını söyledi ve Ali Ece'nin ifadelerini destekleyerek oyuncunun ciddi teklifler alacağını dile getirdi. Serdar Ali Çelikler, Mesut Özil'in menajerinin ağının kuvvetli olmasının, transfer ihtimalini artırdığı detayını da verdi.

aksam.com.tr

Ünlü futbol yorumcuları Ali Ece ve Serdar Ali Çelikler, Kerem Aktürkoğlu için çok konuşulacak ifadeler kullandı. Göztepe-Galatasaray maçı sonrası Ali Ece, Kerem Aktürkoğlu'nun sezon sonunda astronomik teklifler alacağını belirtirken Serdar Ali Çelikler de oyuncunun, Mesut Özil'in menajeriyle anlaştığını dile getirdi.

Mustafa Denizli efsanesi geri dönüyor! Şampiyon kadroyu o oluşturacak

ALİ ECE: KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN SEZON SONUNDA REDDEDİLEMEYECEK TEKLİF GELECEK

Galatasaray'ın 3-2 kazandığı Göztepe maçının ardından VOLE'de konuşan Ali Ece, Sarı-Kırmızılıların parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun sezon sonunda reddedilemeyecek bir teklif alacağını öne sürdü. Ali Ece, başarılı futbolcunun yeni sezonda Galatasaray'dan ayrılacağını ima ederken aynı programda konuşan Serdar Ali Çelikler ise Kerem Aktürkoğlu'yla ilgili çarpıcı bir detay verdi.

SERDAR ALİ ÇELİKLER: KEREM AKTÜRKOĞLU, MESUT ÖZİL'İN MENAJERİYLE ANLAŞTI

Kerem Aktürkoğlu'nun Mesut Özil'in menajeriyle anlaştığını dile getiren Serdar Ali Çelikler, Ali Ece'nin görüşlerini destekleyerek oyuncunun sezon sonunda büyük bir teklif alacağını söyledi. Öte yandan Serdar Ali Çelikler, Mesut Özil'in menajerinin ağının kuvvetli olduğunu ve bu durumun da transferin gerçekleşme ihtimalini artırdığını da belirtti.

BİRÇOK AVRUPA EKİBİ PEŞİNDE

Galatasaray'ın 2020-21 sezonu başında 24 Erzincanspor'dan transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu, kısa sürede büyük mesafe kat ederek adeta takımın yıldızı haline geldi. Kerem Aktürkoğlu'nun adı uzun süredir Lyon, Marsilya, Brentford ve Birghton gibi kulüplerle anılıyordu.

Ahmet Çakar'dan gündemi sarsacak iddia! '22 Şubat itibarıyla bitti'

PİYASA DEĞERİ 11 MİLYON EURO

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 38 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu 9 gol, 8 asistlik performans sergiledi. 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

aksam.com.tr