Ali Akman'ın dünyası başına yıkıldı! Bin pişman oldu

İlk olarak Bursaspor'da kendini gösteren Ali Akman, akabinde ise Almanya ekibi Eintracht Frankfurt'a transfer olmuştu. Eintracht Frankfurt'ta ivme kaybeden ve bekleneni veremeyen Ali Akman, şu anda ise Göztepe'de kiralık olarak forma giyiyor. Genç yıldız adayı, an itibarıyla burada da gözden çıkarılmış durumda! İşte tüm detaylar...

Ali Akman'ın kariyerindeki müthiş düşüş devam ediyor! Bursaspor forması ile kendisini ispatlayan ve büyük beklentiler ile Eintracht Frankfurt'a transfer olan genç golcü; Alman ekibinden önce NEC Nijmegen'e, sonra da Göztepe'ye kiralık olarak gönderildi.

ALİ AKMAN'DA BÜYÜK DÜŞÜŞ

Kiralık olarak geldiği Göztepe'de hayal kırıklığı yaşayan Ali Akman, henüz gol bile atamadı!

Sezon başında Alman ekibinden satın alma opsiyonu ile kiralanan Ali Akman için sözleşmedeki madde aktif hale getirilmeyecek gibi duruyor!

Göztepe forması ile bu sezon tam 15 maça çıkan Ali Akman, hiçbir şekilde skor katkısı yapamadı ve sadece 552 dakika sahada kalabildi...

Göztepe'nin performansından memnun olmadığı 20 yaşındaki hücumcu, resmen gözden çıkarılmış durumda.

GALATASARAY DERKEN GÖZTEPE OLDU

Sezon başında Galatasaray'a imza atması an meselesi olan Ali Akman, son anda kritik bir karar ile rota değiştirmiş ve İzmir ekibi Göztepe ile sözleşme imzalamıştı.

Genç yıldız adayı, Spor Toto 1. Lig'de aradığı şansları bulamıyor ve kariyerinin en sıkıntılı dönemini yaşıyor.

Ali Akman için bundan sonrasının ne yönde evrileceği büyük bir soru işareti olmuş durumda!