Alexandru Cicaldau'dan tarihi transfer geliri! Rekor geliyor

Alexandru Cicaldau'nun Galatasaray macerası kısa sürebilir. Sarı-Kırmızılılar, sezon başında 6,5 milyon euroya transfer ettiği Alexandru Cicaldau için Sampdoria'dan 10 milyon euroluk teklif almıştı. Galatasaray'ın, Fatih Terim'in ayrılığı sonrası performansında büyük bir düşüş gözlemlenen Cicaldau için gelen bu teklifi kabul edeceği iddia ediliyor. İmzaların atılması halinde söz konusu rakam, Galatasaray tarihinin en yüksek 5. transfer satışı olarak kayıtlara geçecek.

aksam.com.tr

Galatasaray'ın sezon başında Rumen ekibi Universitatea Craiova'dan 6,5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Alexandru Cicaldau rekor bedelle Sarı-Kırmızılılardan ayrılmaya hazırlanıyor. Galatasaray'ın Alexandru Cicaldau için Sampdoria'dan gelen teklifi kabul edeceği öne sürülüyor.

Vedat Muriqi transferi gerçekleşiyor! Tüm şartlar kabul edildi, imzayı atıyor

ALEXANDRU CICALDAU İÇİN 10 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Galatasaray'ın tartışılan transferi Cicaldau, gösterdiği performansla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı ancak 24 yaşındaki Rumen orta saha, teknik direktör Fatih Terim'in ayrılmasıyla birlikte büyük bir düşüş yaşadı. Tam da bu esnada Sampdoria'dan gelen 10 milyon euroluk teklif, Galatasaray yönetimi içinde müthiş bir fırsat olarak değerlendirilmeye başlandı.

GALATASRAY TEKLİFİ KABUL EDECEK

Sampnews24'ün geride bıraktığımız hafta geçtiği habere göre Sampdoria, Alexandru Cicaldau transferi için 10 milyon euroyu Galatasaray'ın önüne koymuştu. Sarı-Kırmızılıların bu teklifi geri çevirmeyeceği ve sezon sonunda değerlendireceği öne sürüldü.

Galatasaray'ın 'cepte' bildiği 24 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe kapıyor

CICALDAU TRANSFERİ GALATASARAY TARİHİNE GEÇECEK

Anlaşma sağlanıp transferin gerçekleşmesi halinde ise Alexandru Cicaldau, Galatasaray tarihinin en yüksek 5. transfer satışı olarak kayıtlara geçecek. Galatasaray kulüp tarihinin en yüksek bedelle gerçekleştirdiği transfer satışları şöyle:

1-Badou Ndiaye / 16 milyon euro – Stoke City

2-Bruma / 15 milyon euro – Leipzig

3-Arda Turan / 13 milyon euro – Atletico Madrid

4-Ozan Kabak / 11 milyon euro – Stuttgart

5-Garry Rodrigues / 9 milyon euro – Al-Ittihad

Merih Demiral için tam 100 milyon euro! İtalya'da yer yerinden oynadı

aksam.com.tr