Alexandru Cicaldau'da beklenen oldu! Tarihi transferde son dakika

Sampdoria, Alexandru Cicaldau için girişimlerini sürdürüyor. İtalyan ekibinin bu akşamki Barcelona-Galatasaray maçında Alexandru Cicaldau'yu izlemek üzere statta olacağı öğrenildi. Rumen futbolcunun yanı sıra Kerem Aktürkoğlu, Marcao ve Mostafa Mohamed de Camp Nou'da mercek altına alınacak.

Sabah

Galatasaray'ın sezon başında 6,5 milyon euroya transfer ettiği Alexandru Cicaldau için Sampdoria ısrarlı girişimlerini sürdürüyor. Sampdoria yetkilileri, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda bu gece oynanacak Barcelona-Galatasaray maçında Alexandru Cicaldau'yu tribünden takip edecek.

Emre Belözoğlu'nun göz bebeği, Galatasaray'a transfer oldu! Resmi açıklama geldi

SAMPDORIA CICALDAU İÇİN CAMP NOU'DA

Sampdoria daha önce Cicaldau için 10 milyon euroyu gözden çıkarırken, sezon sonunda söz konusu rakamla Galatasaray'ın kapısını çalacağı ve Sarı-Kırmızılıların bu rakamı değerlendireceği iddia edilmişti. Alexandru Cicaldau'nun Sampdoria'ya transferinin 10 milyon euro karşılığında gerçekleşmesi halinde Rumen orta saha, Galatasaray tarihinin en yüksek 5. transfer satışı olarak tarihe geçecek.

İlhan Palut bombası patladı! Yeni takımı gündemi sarsacak cinsten...

MARCAO, KEREM VE MOSTAFA MOHAMED DE MERCEK ALTINDA OLACAK

Bu akşamki Barcelona maçında Cicaldau'nun yanı sıra Marcao, Kerem Aktürkoğlu ve Mostafa Mohamed de mercek altına alınacak. Avrupa'nın dev kulüplerinin scout ekipleri, Kerem Aktürkoğlu için Camp Nou'daki yerini alacakken, Bordeaux da Mostafa Mohamed için tribünde olacak. Galatasaray yönetiminin 20 milyon euro bonservis geliri beklediği Marcao da vitrine çıkacak.

Ertem Şener'in maç anlatımı geceye damga vurdu! İşte gündeme oturan o anlar...