Alexandru Cicaldau: Galatasaray hayallerimden öte

Rumen basınına konuşan Alexandru Cicaldau, ''Galataaray'da hayal ettiğimin ötesinde şeyler yaşıyorum. Olağanüstü. Başka bir yerde bu kadar tutku ve sevgi bulmak zor.'' dedi.

AKŞAM

Galatasaray'ın genç yıldızı Alexandru Cicaldau ülkesi Romanya'da, Sarı-Kırmızılı takımdaki deneyimleri hakkında konuştu. Cicaldau'nun açıklamaları şöyle:

- "Galatasaray taraftarlarıyla ilgili videolar izlemiştim ve çok şey duymuştum ama şu an yaşadığım şey hayal ettiğimin ötesinde. Bu sadece olağanüstü! Başka bir yerde bu kadar çok tutku ve bu kadar sevgi bulmak çok zor! Galatasaray'da bir rüya yaşıyorum. Çünkü her şey olağanüstü..."

- "Taraftarlar, antrenman koşulları, antrenman, soyunma odasındaki atmosfer, yemekler, yaşadığım yer... Sokakta insanlar beni durduruyor, fotoğraf çekiyoruz, maske taktığım halde beni tanıyorlar. Bir restoranda öğlen yemek bekliyordum ve bir taraftar fotoğraf çekilmek istedi. Heyecandan titriyordu ve telefonu tutamıyordu. Galatasaray onun için çok önemliydi."

ÖZEL! Mustafa Cengiz'e "Bey" diye hitap etmişlerdi... Galatasaray'da 17 ihlalden ibra oylaması

"HEPSİ 10 NUMARA"

- "Arda, Muslera, Feghouli ve Babel gibi yıldızların beni karşılama şekillerinden çok etkilendim. Hayran olduğum futbolcular. Beni ilk günden itibaren çok dostça karşıladılar. Hepsi 10 numara insanlar."

- "Taraftarımızın bana "Cicialdau" diyor. İsmimi telaffuz etmeleri zor."

"33'Ü SEÇTİM ÇÜNKÜ..."

- "10 numarayı reddetmek gibi bir durum yoktu. Ben sadece 33'ü seçtim. Beni tanıyanlar çok iyi bilir ki, çalışkan biriyim ve bu tür tartışmalara girmem. Çalışıyorum, her şeyimi veriyorum. Her zaman kendimi sahada göstermek isterim."

ÖZEL! Galatasaray'da Serdar Eder ve Fatih Altaylı'nın geleceği belli oluyor