Alexandru Cicaldau dört gözle bu haberi bekliyordu! Yeni takımı belli oldu...

Alexandru Cicaldau'yu rahatlatan haber geldi. Galatasaray'ın gündemindeki yıldız orta saha oyuncusu Roma'ya transfer oldu. Alexandru Cicaldau'nun akıbetini de etkileyecek haber sonrası Rumen futbolcu derin bir oh çekti. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Cim-Bom'da Alexandru Cicaldau'yu da yakından ilgilendiren yıldız orta saha transferinden kötü haber geldi. Uzun zamandır birinci sınıf bir orta saha oyuncusunun peşinde olan Galatasaray, Manchester United'ın tecrübeli ismi Nemanja Matic'i takibe almıştı.

ALEXANDRU CICALDAU YEDEK OLACAKTI

Sarı-kırmızılılar Nemanja Matic'i kadrosuna katıp, Alexandru Cicaldau'yu da iyi bir yabancı yedek orta saha olarak takımda tutmak ve değerlendirmek niyetindeydi. Sırp golcünün Manchester United ile sözleşmesinin bu yaz bitecek olması transferi bir nebze daha kolay kılan bir etmen olarak görülüyordu.

NEMANJA MATIC'İ ROMA KAPTI

Lâkin, Aksam.com.tr'nin SKY Sport Italia'dan aktardığı habere göre; Roma, Manchester United ile sözleşmesi sona eren yıldız orta saha Nemanja Matic ile anlaşmaya vardı.

Futbolcunun nihai kararını verdiği ifade edilirken, resmî imzaların ise oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra atılacağı belirtildi.

ROMA İÇİN GALATASARAY VE DİĞER DEVLERİ REDDETTİ

Haberin devamında Nemanja Matic'in, Roma'da forma giymek istediği ve Jose Mourinho'ya da söz verdiği için Galatasaray ile birlikte Avrupa ve Arabistan kulüplerinden gelen teklifleri de geri çevirdiği iddia edildi.

NEMANJA MATIC'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Sırbistanlı 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Manchester United forması ile 32 karşılaşmaya çıktı. Kırmızı Şeytanlar da defans ve hücum arasında bağlantı oyuncusu olarak kullanılan Nemanja Matic, kritik mücadelelerde ortaya koyduğu güven veren performanslar ile takımını ağır toplarından biriydi.

Ayrıca Sırp futbolcu 32 karşılaşmada gol atamazken 4 asistlik bir performans ortaya koydu.