Alexandru Cicaldau depremi! Galatasaray'da kıyamet koptu

Alexandru Cicaldau kariyeriyle ilgili kararını verdi. Sezon başında 6,5 milyon euro karşılığında Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Rumen futbolcu, ayrılığı kafasına koydu. Alexandru Cicaldau'nun menajerine haber yollayıp kendisine takım bulmasını istediği iddia edildi.

Sabah

Alexandru Cicaldau Galatasaray'da aradığını bulamadı. Son derece başarısız geçen sezonun ardından yönetim kanadındaki belirsizlikler de oyuncunun endişelerini artırdı. Cicaldau da dahil birçok futbolcu Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı.

ALEXANDRU CICALDAU'DAN SÜRPRİZ KARAR

Fatih Terim'in özel isteğiyle sezon başında 6,5 milyon euro karşılığında transfer edilen Alexandru Cicaldau, gösterdiği performansla eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Özellikle Terim'in ayrılışının ardından forma şansı bulmaktan zorlanan Cicaldau, sürpriz bir karar aldı.

Ve Halil Dervişoğlu transferi hayırlı olsun! Yılın sürprizi gerçekleşti

MENAJERİNDEN KENDİSİNE TAKIM BULMASINI İSTEDİ

Kâbus gibi bir sezon geçiren ve Avrupa kupası vizesi alamayan Galatasaray'a camia içinde yaşanan kaos da eklenince takımdaki birçok futbolcu ayrılık kararı aldı. Bu isimlerde biri de Alexandru Cicaldau oldu. Rumen futbolcu menajerinden kendisine takım bulmasını istediği.

Fatih Terim'den Galatasaray'a 422 milyon liralık hediye! Müthiş gelir

CICALDAU'NUN DIŞINDA MORUTAN, TAYLAN VE BERKAN DA GEMİLERİ YAKTI

Cicaldau'nun yanı sıra Morutan ve Marcao da yeni sezonda Galatasaray'da olmak istemiyor. Taraftarların tepkisinden bunalan Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu da kendilerine gelecek olası teklifleri değerlendirmek istiyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU DA YOLCU

Öte yandan sezonun tamamlanmasının ardından veda gibi bir mesaj yayımlayan Kerem Aktürkoğlu'nun da Galatasaray'a veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Mbaye Diagne'nin yeni adresi şaşırttı! 7 yıl sonra geri dönüyor