Alex Sandro Juventus'u iptal etti! Fırsat transferi gerçekleşiyor, bedavaya gelecek

Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Alex Sandro'da olumlu gelişmeler yaşanıyor! Yıllardır İtalyan devi Juventus'ta oynayan Alex Sandro, an itibarıyla ayrılmaya sıcak bakıyor ve yazın bitecek olan sözleşmesini yenilemeyi düşünmüyor! İşte Galatasaray'ın fırsat transferinin detayları...

Uzun zamandır Juventus'ta oynayan Alex Sandro, temsilcimiz Galatasaray'ın kıskacında. Daha önce de birkaç kez görüşmelerin yapıldığı ama kulübünün gitmesinde zorluk çıkardığı Brezilyalı sol bek, yazın bitecek olan sözleşmesinin nihayetinde bonservissiz olarak başka bir takıma katılabilecek.

GALATASARAY'A FIRSAT TRANSFERİ ALEX SANDRO

31 yaşındaki deneyimli sol bek, bonservisini de eline alması ile birlikte tam bir fırsat transferi olarak öne çıkıyor! İtalyan ekibinde misyonunu tamamladığını düşünen Brezilyalı, yeni bir macera istiyor ve aynı zamanda da Avrupa arenasında forma giymeye devam etmeyi hedefliyor!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi vaadiyle elini güçlendirdiği transfer süreci, oyuncunun da beklentileri doğrultusunda kısa zaman içinde tamamlanabilir!

SON DURUMU

Güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olan Alex Sandro, bu sezon Juventus forması ile 30 maça çıktı ve 2 asistlik katkı sağladı. Son olarak ise kısa dönemli bir sakatlık yaşayan yetenekli sol bek, önümüzdeki ay tekrar forma giymeye başlayacak.