Albayrak: 'Allah'ınızdan korkun'

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Ankaragücü maçı öncesi A Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde:

"Arkadaşlar bir günde 1 yılda olacak işler değil bunlar, Kulüplere çok büyük külfet getirecek kararlar bunlar. Çok detaylı konuşsaydık, başkanlar seviyesinde toplansaydık, hatta teknik heyetlerin de görüşleri alınsaydı ve çalışmalar yapılsaydı. Şimdi bu kadar sıkıntılı bir dönemden dünya geçerken, Allah'a şükür Türkiye'de yine nispeten iyi. Ama kulüplerin bu masraflardan bu şartlarda dönmeleri zor."

"YABANCI KARARI SON DERECE ZARARLI"

"Yabancıları da 1 günde 1 yılda da elden çıkaramayacağımıza göre bunu yıllara yaysak daha şık olurdu. İnşallah bu yanlıştan dönülür. Çünkü elinizdeki yabancıları çıkarmanız için ya maaşını verip göndereceksiniz ya da bonservisini eline vereceksiniz. Bunlar da büyük külfetler. Bu karar son derece zararlı, federasyonumuz tekrar gözden geçirmeli"

"Birçok Galatasaraylı arkadaşım konuşmuyoruz diye bizi eleştiriyor saygı duyuyorum, sevgilerimi gönderiyorum ama Galatasaray'ın başkanı hastayken, bu kadar zor durumdayken ben kanal kanal dolaşıp kameralara konuşamam, şık olmaz."

"ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN"

"En son dün akşam başkanımız kulübe geldi. Başkanım dedim müsaade ederseniz bir iki kelime edeyim, artık burama kadar geldi. Bazıları diyor ki 6 ay futbolcu para almamış bazıları diyor ki şu olmamış herkes elini vicdanına koysun, personel 2 buçuk yıldır hergün ayın birinde maaşını almış mı, hep 29, 30'unda almıştır, bu yönetimin başarısıdır."

"İnanılmaz çalışıyoruz. Hepimiz Galatasaray'ın başkanı hasta işler yattı demesin diye daha çok çalışıyoruz. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz. İnsanlar yüce Allahtan korksun. Allah korkusu olan böyle insanları suçlamaz."

"3-4 KEZ PARA DAĞITTIK"

"6 aydır futbolcu para almadı diyorlar, en az 3-4 kez para dağıttık. Galatasaray futbolcusu ve çalışanına parasını zamanında ödemeye çalışıyor. Haziran sonundakileri de ödedik. Taraftar rahat olsun.,

"Bu kulübün başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Galatasaray ilk önce Özhan Canaydın'ı hastalıktan kaybetti, şimdi sevgili başkanımız yakalandı. Bizim üzüntümüz sıkıntımız çok fazla. Galatasaray'ın başkanı ciddi bir hastalığa yakalandı. 2. Başkan 28 gün kovidden yattı. Yusuf Günay, Kaan Kançal koronavirüs oldu. Fatih Terim, kovide yakalandı."

"MALESEF VİRÜS GALATASARAY'I YAKTI"

"Galatasaray'ın başına gelmeyen kalmadı. Zaten Galatasaray'ı Çin'den gelen o mikrop durdurdu. Yoksa Galatasaray bu sene şampiyonluğun en büyük adayıydı ve şampiyon olacaktı. Maalesef maalesef o virüs hem dünyayı hem de Galatasaray'ı yaktı"