Alanyaspor'un yıldız golcüsü Khouma Babacar, kalp spazmı geçirdi

Son dakika haberleri: Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Senegalli golcüsü Khouma Babacar'ın bu sabah rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve yapılan tetkikler sonucu oyuncularının kalp spazmı geçirdiğini duyurdu.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada "Burdur kampında bu sabah rahatsızlanan futbolcumuz Khouma Babacar'ın Burdur Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tetkiklerinde kalp spazmı geçirdiği tespit edilmiştir. Futbolcumuzun ileri tetkikleri ve tedavisi Özel Alanya Anadolu Hastanesi'nde yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Burdur kampında kalp spazmı geçiren Aytemiz Alanyaspor'un futbolcusu Khouma Babacar için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı

TFF'den yapılan açıklamada, "Aytemiz Alanyaspor'un Burdur kampında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve ilk tetkiklerde kalp spazmı geçirdiği belirlenen Khouma Babacar'a ve Aytemiz Alanyspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, futbolcunun en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz." ifadeleri kullanıldı.