Alanyaspor Merih Demiral'ın 3,5 milyon euro'luk opsiyon hakkını kullanacak

Galatasaray ile adı anılan Merih Demiral için Alanyaspor 3,5 milyon euro'luk opsiyon hakkında kullanma kararı aldı.

1

Ozan Kabak’ın Stuttgart’a gönderilmesinin ardından defans hattında eksilen Galatasaray için Merih Demiral iddiaları ortaya atılırken, genç stoperin sözleşmesinde ‘3,5 milyon euro’luk opisyon’ maddesinin bulunması bir anda ortalığı karıştırdı. 

Sezon başında Sporting Lisbon’dan kiralık olarak gelen ve güçlü fiziğiyle ön plana çıkan Merih Demiral, sadece Galatasaray’ın değil Avrupa devlerinin transfer listesinin başında yer alırken 21 yaşındaki yetenekli futbolcunun sözleşme detaylarının Alanyaspor’dan yana olması Galatasaray ve diğer Avrupa kulüplerinin önünü kapatmış oldu.

Bu sezon Alanyaspor formasıyla 14 maçta görev alan Merih Demiral’ın 3,5 milyon euro’luk opsiyon hakkının Alanyaspor’da olduğu öğrenildi. Lig biter bitmez Sporting Lisbon’a bu parayı verip oyuncunun bonservisini alacak olan Başkan Hasan Çavuşoğlu’nun Merih fırsatını kaçırmayacağı belirtilirken, başarılı stoper için İtalya ve Fransa’dan bazı kulüplerin şimdiden 7 milyon euro’luk teklifle kulübün kapısını çaldıkları ifade edildi.

(Diriliş Postası)