Alanyaspor'a MLS'ten forvet!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor aradığı forveti buldu. Akdeniz temsilcisi MLS takımlarından Vancouver forması giyen Venezuelalı santrafor Sergio Cordova ile anlaşmaya vardı.

Corendon Alanyaspor'da uzun süredir devam eden golcü arayışı nihayet son buldu. Turuncu yeşilli ekip, ABD ligi MLS takımlarından Vancouver forması giyen Venezuelalı santrafor Sergio Cordova ile prensipte anlaştı.

Sezon başında renklerine bağladığı Brezilyalı Anderson Silva'nın sakatlanmasından dolayı hücum hattına alternatif golcü olarak 26 yaşındaki Cordova'yı transfer etmek isteyen turuncu yeşilli yönetim, Venezuelalı golcüyü dün Alanya'ya davet etti.

Edinilen bilgilere göre golcü futbolcu dün akşam saatlerinde menajeri ile birlikte Alanya'ya gelerek sağlık kontrolünden geçti. Corendon Alanyaspor'un bir aksilik çıkmazsa, küçük pürüzleri de hallettikten sonra bugün Cordova ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

SÖZLEŞME DÖRT YILLIK

Radyospor'da yer alan habere göre; Corendon Alanyaspor, bonservisini elinde bulunduran yeni golcüsü Sergio Cordova ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak ve teknik direktör Ömer Erdoğan'ın forma vermesi halinde Kasımpaşa maçının kadrosunda yer alabilecek.

Bundesliga ekiplerinden Ausburg'da forma giyerken MLS ekiplerinden Vancouver'e geçtiğimiz şubat ayında 2.1 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan Cordova, takımı ile 26 maça çıktı ve 4 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Ülkesi Venezuela'nın milli takım formasını da 16 maçta terleten 26 yaşındaki golcü, milli takımda henüz golle tanışamadı.