Alanyaspor, Fenerbahçe'nin istediği Bakasetas için 4 milyon euro talep ediyor

Alanyaspor, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un ısrarla istediği Anastasios Bakasetas için 4 milyon Euro talep ediyor. Takas tekliflerine kapalı olan Akdeniz ekibi, başarılı futbolcuyu geride bıraktığımız sezon başında AEK'dan 500 bin euro karşılığında transfer etmişti.

Fanatik

Lazio'nun resmi teklif yaptı, Fenerbahçe'nin ise mutlak kadrosunda görmek istediği Alanyaspor'un Yunan orta saha oyuncusu için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe bu oyuncu için henüz resmi teklif yapmadı. Akdedeniz ekibi ise Bakasetas'ın değerini belirledi.

ALANYASPOR 4 MİLYON EURO İSTİYOR

Lazio geçtiğimiz aylarda oyuncu için girişimlerde bulunmuş ancak 5 milyon Euro bonservis bedeliyle karşılaşmıştı. Takas tekliflerine kapalı olan Güney ekibi Yunanlı orta saha için 4 milyon Euro bonservis talep ediyor.

EROL BULUT ESKİ ÖĞRENCİSİNİ ISRARLA İSTİYOR

Şampiyonluk kadrosu kurmak isteyen Fenerbahçe'de Erol Bulut eski öğrencisinin transferi konusunda oldukça ısrarcı. Bakasetas ismi, Bulut'un yönetime verdiği listenin üst sıralarda bulunuyor.

BU SEZON 43 MAÇTA 14 GOL, 8 ASİST

Bu sezon Alanyaspor formasıyla 43 maça çıkan 27 yaşındaki orta saha 14 gol, 8 asistlik performans sergilemişti. 2022 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan Bakasetas sezon başında Yunanistan ekibi AEK'dan 500 bin Euro'ya transfer edilmişti.