Alanya aydınlık Trabzon karanlık

8'de perdeyi açan Oğuz Aydın, 38'de Uğurcan ile Denswil'in ikramını geri çevirmedi. 73'te Efecan sahneye çıktı. Pepe'nin 90+6'daki golü yetmedi. Trabzon maçı yitirse de, ligde üçüncü sırayı kaybetmedi.

AKŞAM SPOR

41'de Augusto sedyeyle çıktı, Yusuf Özdemir girdi. 2 gol atan Oğuz devam edemedi. 69'da kenara geldi. Trabzon ilk 45'te 5 isabetli şuttan gol çıkartamadı... Efecan'ın golünü Ofsayt Sistemi 3 dakika inceledi.

OLACAK ŞEY DEĞİL!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: "İlk yarı net fırsatlar yakaladık, oyuna hakimdik, 2-0 geride kapattık. Olacak şey değil... İkinci gol çok tuhaftı. Bir gol oyuna ortak yapacaktı. Oyun disiplininden kopmamak gerekiyordu. Bir senede olmayacak şeyler bir maçta başımıza geldi. Bu dalgalanmalar olacak. Hemen toparlanacağız. Kafamızı kaldıracağız. Hedefimiz üçüncülük ve kupa, bunlar devam ediyor. Fatih Hoca ve ekibine de başarılar diliyorum."

GÜÇLÜ OLAN BİZDİK

Maçın yıldızı Oğuz Aydın karşılaşma sonrası şunları söyledi: "Öncelikle takım arkadaşlarımın ayağına ve yüreğine sağlık. Bence çok güzel bir oyun sergiledik. Güçlü olan taraf bizdik. Güzel bir galibiyetle ayrılıyoruz sahamızdan. Gollerim için mutluyum ama takıma ne kadar faydalı olabilirim ben ona bakıyorum."

İNANILMAZ HATA!

Alanyaspor'un 38. dakikada Oğuz Aydın ile bulduğu gol, uzun yıllar unutulmayacak bir hata ile meydana geldi. Bordo Mavililer'in file bekçisi Uğurcan Çakır, serbest vuruşu Denswil'in önüne pas olarak kullandı. Uğurcan'ın topu ileriye vurduğunu zanneden Denswil önünden geçen topu fark etmedi. Hareketlenen Oğuz Aydın, tek vuruş yaparak rahatça golü attı. Uğurcan ve Denswil, büyük üzüntü yaşadı...