Alan bin pişman! İspanya'da Radamel Falcao kabusu

Galatasaray'ın sezon başı sözleşmesini feshettiği Radamel Falcao, Rayo Vallecano'da da pişmanlık yarattı. Sezona iyi bir başlangıç yapan Falcao için İspanyollar umudunu kestti

Sporx

Kariyerinde uzun yıllar üst seviyede futbol oynayan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, son yıllarda hayal kırıklığından öteye gidemiyor.

Fransa Ligue 1 ekibi Monaco'dan Galatasaray'a transfer olduğu 2019 yılında Türkiye'de taraflı tarafsız tüm futbolseverlerde heyecan yaratan yıldız oyuncu, beklentileri karşılayamadan uzun süreli sakatlıklarla sarı-kırmızılı takımdan ayrılmıştı.

Ersun Yanal, "Bizim için yeterli değil" demişti; golleriyle takımını namağlup şampiyon yaptı!

LA LIGA'YA FIRTINA GİBİ GİRMİŞTİ

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra transferin son saatlerinde İspanya LaLiga ekibi Rayo Vallecano'ya transfer olan Kolombiyalı yıldız, İspanya'da da benzeri durum yaşıyor. La Liga'ya adeta fırtına gibi başlayan Falcao, ilk 4 maçında attığı 3 golle Galatasaraylı taraftarları kıskandırsa da ilerleyen dönemde İspanyolları hayal kırıklığına uğrattı.

Transferi ortalığı karıştırdı: Galatasaray'a acımayacağım!

Son olarak La Liga'nın 13. haftasında attığı golle Rayo Vallecano forması altında 5. golüne ulaşan Falcao, bu golden sonra yaklaşık 4 aydır ağları havalandıramadı. Galatasaray döneminde olduğu gibi yine sakatlıklar sebebiyle birçok maçı kaçıran Kolombiyalı golcü, İspanya'da bu sezon 17 maçta forma giyebildi. La Liga'da Rayo Vallecano'nun son maçlarında sakat olmamasına rağmen kadroya dahi giremeyen Falcao için İspanyol taraftarlar da umudunu kesti.

Tomas Ujfalusi'den Domenec Torrent'e tam destek