Al Nassr maçı hangi kanalda yayınlanacak? Al Nassr- Al Khaleej maçı ne zaman, saat kaçta?

Al Nassr, Suudi Arabistan Kral Kupası son 16 turunda Al Nassr ve Al Khaleej ile karşı karşıya gelecek. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, Suudi Arabistan Kral Kupası son 16 turunda kendi sahasında ağırladığı Al Ettifaq'ı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Şimdi ise Al Khaleej ile karşışaşacak olan takım, yenilmezlik serisini sürdürüyor. Peki Al Nassr- Al Khaleej maçı ne zaman, saat kaçta? Al Nassr maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Cristiano Ronaldo, Sadio Mane ve Anderson Talisca gibi yıldızların formasını giydiği Al Nassr, Suudi Arabistan Pro Lig Son 16 Turu'nda Al Khaleej ile karşı karşıya geliyor. Al Nassr, Suudi Arabistan Kral Kupası son 16 turunda Al Ettifaq'ı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselen taraf oldu. Peki Al Nassr- Al Khaleej maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Al Nassr maçını hangi kanal veriyor? İşte Al Nassr maçlarını yayınlayan kanallar

AL NASSR- AL KHALEEJ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Suudi Arabistan Pro Lig son 16 turunda Al Nassr, Al Khaleej ile karşı karşıya gelecek.

Al Nassr- Al Khaleej maçı 4 Kasım Cumartesi saat 21.00'de S Sport Plus ve Exxen platformlarından naklen yayımlanacak.

AL NASSR MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Türkiye: S Sport, TVNET (YouTube)

Azerbaycan: CBC Sport

ABD: ESPN

Birleşik Krallık: Sky Sports

İtalya: SportItalia

Portekiz: Sport TV

Fransa: L'Equipe

Suudi Arabistan Pro Lig Son 16 Turunda Al Ettifaq ile karşılaşan Al Nassr, uzatmalara giden maçta rakibini 1-0 mağlup etti. Al Nassr aldığı bu galibiyetle beraber çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Al Nassr, Suudi Arabistan Kral Kupası'nda adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Al Nassr bu sonuçla puanını 29'a yükseltirken, Al Khaleej 10 puanda kaldı.

SUUDİ ARABİSTAN PRO LİG PUAN DURUMU