AKŞAM yazdı, Galatasaray ''hükmen'' istedi!

Gazeteniz AKŞAM, Lokomotiv Moskova maçında hakemin 2. sarı karta rağmen Dmitri Zhivoglyadov'u atmadığını gündeme taşıdı. Bu haber üzerine Galatasaray, UEFA'ya hükmen galibiyet ya da tekrar için başvurulduğunu açıkladı.

AKŞAM

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, evinde oynadığı maçta Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalmıştı. Ancak maçın hakemi Scharer, Zhivoglyadov'a 90+1 ve 90+3. dakikalarda sarı kart çıkarmasına rağmen oyuncuyu atmadı. Hakem raporuna tek sarı yazıldı ama bu resmen futbolda kural hatasıydı.

Jose Mourinho ile Fatih Terim arasında Marcao zirvesi

GÖZLER KARARA ÇEVRİLDİ

Bu haber üzerine Galatasaray Kulübü de harekete geçti. Dün resmi bir açıklama yapan Sarı-Kırmızılılar, UEFA'ya hükmen galibiyet, kabul edilmezse maç tekrarı için başvurulduğunu açıkladı. Şimdi gözler UEFA'dan çıkacak karara çevrildi. Hakemin oyuncuya ilk gösterdiği sarı kartı unutarak ikinciyi çıkardığı iddia edilse de ortada birçok ihtimal bulunuyor. UEFA, bunu hakem hatası olarak değerlendirirse başvuruyu reddedecek. Hükmen galibiyet ihtimali düşük. Maçın en baştan başlaması veya 90+3. dakikadan itibaren oynanması da seçenekler arasında...

Galatasaray, Dennis Man için bir adım önde

AKŞAM yazdı, Galatasaray "hükmen" istedi!