Akhisarspor ‘yetersiz' demişti, İsmail Kartal çok beğendi! Fenerbahçe'den bir garip transfer

2014 yılında Akhisarspor'la deneme idmanına çıkan ve yetersiz bulunan Peter Olayinka, İsmail Kartal'ın talebiyle Fenerbahçe'nin transfer gündemine girdi. Sarı-Lacivertliler, İsmail Kartal'ın ‘tam bir takım oyuncusu' dediği Peter Olayinka'nın şartlarını sordu. Fenerbahçe, bonservisinin 2 milyon euro olduğu öğrenilen sol kanat oyuncusu için sezon sonunda resmi temaslara başlayabilir.

Sabah

2013'de Denizlispor ve 2014'de Akhisarspor ile deneme antrenmanlarına çıkan ve yetersiz bulunan Peter Olayinka, Sabah'ın haberine göre sürpriz bir şekilde Fenerbahçe'nin radarına girdi. Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde elendiği Slavia Prag'da forma giyen Peter Olayinka, İsmail Kartal'dan tam not aldı.

Herkes Sinan Engin'in canlı yayındaki transfer bombasını konuşuyor

İSMAİL KARTAL'DAN OLAYINKA YORUMU: TAM BİR TAKIM OYUNCUSU

UEFA Konferans Ligi'nde Slavia Prag'a elenerek Avrupa'ya veda eden Fenerbahçe, rakibin sol kanadı Peter Olayinka'yı gözüne kestirdi. Teknik direktör İsmail Kartal'ın, 26 yaşındaki Nijeryalı için "Tam bir takım oyuncusu" yorumunu yaptığı öğrenildi.

FENERBAHÇE SLAVIA'YA TEKLİF GÖTÜREBİLİR

Olayinka için herhangi bir transfer teklifi yapılmadı ancak şartları soruldu. 2023 Temmuz ayına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun bonservisinin 2 milyon euro olduğu öğrenildi. Fenerbahçeli yöneticiler, sezon sonunda duruma göre Çekya ekibinin kapısını çalacak.

Mostafa Mohamed'de büyük sürpriz! Galatasaraylılar şokta: Kimse beklemiyordu!

3,2 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

2018'den bu yana Slavia forması giyen Olayinka, Belçika ekibi Gent'ten 3.2 milyon euro bonservisle transfer edilmişti. Hücumun her bölgesinde görev yapabilen Nijeryalı futbolcu, bu sezon 27 resmi karşılaşmada 7 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Ve Fenerbahçelilerin beklediği "28 şampiyonluk" konusunda açıklama geldi