Ailevi nedenlerden Kayseri'den ayrılmıştı: Dan Petrescu'da flaş gelişme...

Hes Kablo Kayserispor ile yollarını geçtiğimiz günlerde ailevi nedenlerden dolayı ayıran Marius Sumudica'nın arkadaşı Rumen teknik adam Dan Petrescu'da flaş bir gelişme yaşandı: Celtic! İskoç devi, Teknik Direktör Neill Lennon'la yolların ayırmıştı. Gündeme gelen isim ise uzun yıllar İngiltere'de futbol oynayan Petrescu oldu.

Hes Kablo Kayserispor'dan geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde ayrılan teknik direktör Dan Petrescu için önemli bir iddia ortaya atıldı. İskoç devi Celtic'in gündemine uzun yıllar İngiltere'de futbol oynayan Rumen teknik adam Petrescu geldi.

Fanatik'in Sportitalia'dan aktardığına göre, geçtiğimiz günlerde Kayserispor'dan ayrılan teknik direktör Dan Petrescu'nun Celtic'in radarında olduğunu yazdı. Futbolculuğu döneminde 8 yıl İngiltere'de oynayan ve uzun yıllar Chelsea forması da giyen Petrescu, İskoç dev ile anılıyor.

Galatasaray'dan bir scout transferi daha: Yairo Moreno! Şimdiden Türkçe öğrenmeye başladı...

RANGERS'IN GÖLGESİNDE CELTIC

Steven Gerrard'ın görev yaptığı Rangers'ın gerisinde kalan Celtic'te kötü gidişin ardından 11 yıldır görev yapan Neil Lennon ile yollar ayrılmıştı.

Kayserispor ile 8 lig maçına çıkan ve sadece 2 kez kazanan Petrescu için Kayserispor kulübü başkanı Berna Gözbaşı, "Hocamız Dan Petrescu'nun ailevi sorunlarından ötürü yollarımızı ayırdık. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyor, sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

'Mustafa Muhammed için en doğru yer Galatasaray'

GERRARD'DAN İSTİFA YORUMU

Celtic'in ezeli rakibi Rangers'ın menajeri Steven Gerrard, Neil Lennon'un istifasına şaşırmadığını söyleyerek, "Neil Lennon'ın istifa etmesi benim için sürpriz olmadı, şaşırmadım. Başka teknik direktörlerin ve Neil'ın bu başına gelen şeye sevinecek de değilim. Umarım yeni görevinde başarılı olur." diye konuştu.

Galatasaray'a bir çalım daha! Fatih Terim çok istiyordu...

"BURADA İŞLER KOLAY YÜRÜMÜYOR"

Bu sezonki performansıyla 9 yıldır süren Celtic şampiyonluklarını kırmaya hazırlanan Rangers cephesinde de baskının çok yüksek olduğunu söyleyen Gerrard, "İskoçya'da olan şey şu, eğer sizin üzerinizde baskı yoksa rakibin üzerindedir. Eğer baskı sizdeyse rakibiniz iyi olduğu içindir. Burada işler kolay yürümüyor." değerlendirmesini yaptı.

Gerrard'ın çalıştırdığı Rangers 30 maçı geride kalan İskoçya Premier Ligi'nde Celtic'in 18 puan üzerinde zirvede bulunuyor.

Fenerbahçe istedi, Galatasaray bitiriyor! Süper Lig'in gözde stoperi...