Ahmet Nur Çebi'ye seçimde sürpriz rakip! Devrim Börçek aday oluyor

Ahmet Nur Çebi'ye rakip çıktı... Beşiktaş'ta Mayıs ayında yapılacak olan seçim öncesi kulislerde hareketlilik yaşanıyor. Ahmet Nur Çebi'ye rakip olarak Devrim Börçek'in de adaylığını koyacağı öğrenildi.

Mayıs ayında yapılması beklenen Beşiktaş JK seçimli genel kurulunda aday olması beklenen isimlere bir yenisi daha eklenebilir. Başkan adaylığını açıklayan mevcut başkan Ahmet Nur Çebi liste çalışmarına devam ederken; camia içinden muhalif bir grupta yer alan Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Avukat Ali Rıza Dizdar'ı aday çıkarmak için imza toplamaya başlamıştı. Ali Rıza Dizdar'ın seçim çalışmaları ile ilgili bilgileri ilk olarak bizler takipçilerimizle paylaşmıştık. Ortaya çıkan isimlerin dışında çeşitli adayların başkanlık seçimi için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilirken bu doğrultuda beklenmedik bir ismin adaylık için nabız yoklamaya başladığı öğrenildi.

BAŞKAN ADAYLIĞINDA DEVRİM BÖRÇEK SÜPRİZİ....

Almanya'da yaşayan, yüksek makine mühendisi, Beşiktaş Genel Kurul Üyesi olan Devrim Börcek son dönemde bu doğrultuda İstanbul, Ankara ve İzmir'de camianın ileri gelenleri ile çeşitli toplantılar yaptığı bilinmekte...

LİSTEDE SÜPRİZ İSİMLER OLABİLİR...

Edinilen bilgilere göre Devrim Börçek camiada sevilen ve kabul gören önemli isimlerle yola çıkmaya hazırlanıyor. Bir çok isimle sıkı bir istişare ve toplantı trafiği yapıldığı iddia ediliyor. Edinilen kulis bilgilerine göre öne çıkan bazı isimler: Ugur Ulusoy, Ali Büyükasar, Ersin Kurnaz, Çağatay Uzar, Tarik Hamdi, Demir Güleryüz, Aykut Torunogullari, Mert Vardar. Bu isimlere kongre süreci yaklaştıkça yeni isimlerin de eklenebileceği düşünülüyor. Tüm bu isimlerin ortak özellikleri geçmiş yönetimlerde görev almamış, maddi manevi imkanları üst seviyede, kendi alanlarında başarılı iş insanları ve yeni jenerasyonun ön plana çıkan kişileri olmaları...

ADAY OLMAK İÇİN GEREKEN 250 İMZA SORUN OLMAYACAK...

İsmi yıpranmamış, genç ve yeni yüzlerden dinamik kaliteli bir kadro oluşturmak isteyen Börcek bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyor. Avrupa'daki neredeyse tüm Beşiktaş dernekleri ve taraftar grupları üzerinde büyük bir ağırlığı olan, Türkiye'de ise ekibine güvenen Devrim Börcek'in tüzük gereği aday olması için gereken 250 imzayı çok kısa sürede toplaması bekleniyor.

DEVRİM BÖRÇEK ADAYLIK HAKKINDA KONUŞTU

Devrim Börçek, seçim iddiaları ile ilgili olarak; "Ben ve arkadaşlarım Beşiktaş için ne yapabiliriz kulübümüze nasıl katkıda bulunabiliriz onun mücadelesi içerisindeyiz. Yaklaşık iki senedir toplantılar yapıyoruz ve çalışıyoruz. Bu doğrultuda kulübümüze maddi manevi katkı sağlayacağına inandığımız bazı projelerimiz var. Yeri ve zamanı gelince hepsini kamuoyuna duyuracağım. Aday olup olmamak benim için önemli değil. Bizim için şahıslar gelip geçici; Beşiktaşımız kalıcıdır. Bizim şöhret olmak gibi bir derdimiz yok. Kimseye yakın veya uzak değiliz. Belli bir grubu veya derneği temsil etmiyoruz. Katkı sağlamak isteyen herkese kapımız açık. En büyük iddiamız Beşiktaş'ın ne koşulda olursa olsun alternatifsiz kalmayacağıdır. Beşiktaş yeter ki kendini yetiştirmiş gençlerine şans tanısın. Benimle birlikte güven ilişkisi çerçevesinde hareket eden büyük bir ekip var, bu kişilerle gönül birlikteliğimiz var, ne karar alırsam onlarla birlikte ve sadece Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda alırım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İlerleyen süreçte daha geniş kapsamlı açıklamalarız olacaktır. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Adaylık için şu an konuşmanın erken olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

(Haber365)