Ahmet Nur Çebi'den Koita sözleri ve Galatasaray'a Bernard Mensah mesajı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kasımpaşa'nın forveti Fode Koita ile ilgili açıklama yaptı. Çebi, “Teknik ekipten talep gelirse düşünürüz” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, son günlerde adı Siyah-Beyazlılarla anılan Fode Koita’yla ilgili açıklama yaptı.

Çebi, “Transferde Koita ismi geçiyor. Teknik ekibimizden Koita için istek gelirse transferi düşünürüz” dedi.

BERNARD MENSAH TRANSFERİ

Öte yandan Ahmet Nur Çebi, Kayserispor’dan kiraladıkları Bernard Mensah’ın transfer sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Mensah transferinde Berna Gözbaşı'nın kendilerine verdiği sözü tuttuğunu vurgulayan Başkan Çebi, "Transferin perde arkası çok uzun bir hikaye. Berna Hanım'la çok evvelden görüştüğümüzde bize, ‘Futbolcuyla yollarımızı ayırmaya karar verirsek öncelik sizindir’ dedi.

Sözüne sadık kalan bir Anadolu kadınıyla biz bu işi el sıkışarak hallettik. Anadolu'da bir laf vardır; kızı binlerce kişi ister, bir kişi alır. Berna Hanım bizim için çok değerli ve çok kıymetli birisi. Kendisi hakkında sosyal medyada yazılanları doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.

“GALATASARAY TARAFTARI BERNA HANIMA YOĞUNLAŞMASIN, KENDİ YÖNETİCİLERİNE HESAP SORSUN”

Galatasaray taraftarlarından ricada bulunan Beşiktaş Başkanı, "Galatasaray taraftarlarına şunu demek istiyorum; Hanımefendinin bu konuda en ufak bir taksiratı yoktur. Bu bir yönetici başarısıdır. Yapabilen yönetici o transferde başarılı olmuştur, yapamayan başarısız olmuştur.

Galatasaray taraftarının yoğunlaşması gereken kişi Berna Hanım değildir. Kendi yöneticileriyle bu hesabı görmeleri gerekiyor. Bence görmelerine de gerek yok sonuçta bu bir transferdir. Galatasaray da başka bir gün başka bir transfer yapacaktır. Galatasaray taraftarından rica ediyorum. Benim haddim değil Galatasaray taraftarından bir istekte bulunmak. Hanımefendinin bir kız çocuğu var. Galatasaray taraftarına yakışan böyle bir hanımefendiye saygılı bir ölçüde yazmaktır." dedi.