Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a gönderme: Tedavi olsunlar

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray'a ağır göndermede bulundu: “Hatay maçında Billong üzerinden iddialar oldu. Külliyen yalan. Bizim şampiyonluklarımız temiz. Kendi kendilerini tedavi etmek için bir yol bulmuşlar.”

AKŞAM

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Hataysporlu Billong'un bizim maçta şike yaptığı iddiaları külliyen yalan. Müracaat edip, iddia eden kulüp (G.Saray) seçimin arifesinde. Averajla şampiyonluk kaybetmiş, canı yanmış. Kendi kendilerini nasıl motive edeceklerse, tedavi edeceklerse bir yol bulmuşlar. Yollarına devam etsinler. Olmayan şeyleri söyleyerek kendileri rahatlıyorlarsa, devam etsinler. Bizim için hiçbir kıymeti yok." dedi.

"YA ONLARLA YA DA ONLARSIZ"

Çebi, "Beşiktaş'ın şampiyonluklarının hepsi tertemizdir. Hiç kimse lekeleyemez. Hafta içinde hocamızla yeni mukavele için görüşmeyi planlıyoruz. Bittiği zaman duyacaksınız. Tedirginliğe gerek yok. Beşiktaş her dönem kendi kıymetini yukarı çıkaracak insanlarla çalışacaktır. Yüksek maaşlı olan futbolcular, geçmiş seneden kalanlar. Onların hepsi de çok şükür bitiyor. Yeni bir dünyayı ya onlarla ya onlarsız açacağız." diye yanıtladı.

"ERSİN BİZDEN AYRILSA BİLE"

Başkan sözlerini şöyle sürdürdü: "Ersin gitse dahi arkada genç ve başarılı iki kaleci var. Ghezzal ve Rosier, kendilerini oynatmayan takımlardan geldi. Burada değer kazandılar ve bu işler karşılıklı. Biz neleri kovaladık olmadı! Ghezzal ve Rosier de son dakikada gelmişti. Yapabilirsek sezon başlamadan şampiyonluk kutlamasını yapmak istiyoruz. Kupaları müze önüne koyacağız. Bütün Beşiktaşlılar'ın hakkı var. Gelip kupalara dokunacaklar."

Son dakika Beşiktaş haberleri... Aboubakar'a Al Ittihad'dan 4 milyon euro