Ahmet Nur Çebi yalanlamıştı ama Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü...

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ve Ceyhun Kazancı gaza bastı. Önceliği yabancı olan Siyah-Beyazlılarda Daniel Farke ve Andre Villas Boas isimleri ön plana çıkarken, yerli aday olarak liste başı -Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarına rağmen- Şenol Güneş.

Fanatik

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ve Ceyhun Kazancı'nın tek gündemi teknik direktör konusu. Gelecek sezon takımı Önder Karaveli'ye emanet istemeyen ve önceliği yabancı teknik direktör olan Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı'nın Daniel Farke ve Andre Villas Boas ile temaslarını sıklaştırdığı belirtildi.

Eyvah! 2. Merih Demiral vakası: Taraftarların göz bebeğiydi

AHMET NUR ÇEBİ YALANLAMIŞTI AMA...

Öte yandan Fanatik'in haberine göre Beşiktaş'ın yerli adaylar arasında 1 numarada Şenol Güneş bulunuyor. Beşiktaş'ın Şenol Güneş ile gelecek sezon için anlaştığı haberleri bir dönem basında yer almış ancak Ahmet Nur Çebi ve tecrübeli teknik adam söz konusu haberleri yalanlamıştı.

BEŞİKTAŞ İÇİN TEKLİFLERİ REDDETMİŞ

Sezon sonuna kadar dinlenme kararı alan Güneş'in bazı kulüplerden teklifler gelmesine rağmen lig bitimini bekleme konusunda ısrarcı olduğu ve Beşiktaş'tan alması muhtemel teklife göre kariyer planlamasını yapacağı belirtildi.

Buraya kadarmış! Emre Belözoğlu 3 ay önce dediğini yaptı