Ahmet Nur Çebi prensipte anlaştığı teknik direktörü yönetime sordu: Onu ister misiniz?

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi yeni sezonda takımın başına getireceği teknik direktör için mesai harcarken yönetime Şenol Güneş'in ismini sundu. Yapılan toplantıda Siyah-Beyazlı idareciler, Ahmet Nur Çebi'nin Şenol Güneş önerisini yorumladı. Bazı isimler tecrübeli teknik adama sıcak bakarken bir kesim ise yabancı hoca konusunda ısrar etti. Bu arada başkanın eski hocalarıyla prensip anlaşmasına vardığı ve resmi açıklamanın seçim sonrası geleceği iddia edildi.

Fotomaç

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör konusunda gaza bastı. Yönetimle sürekli fikir alışverişi yapan Ahmet Nur Çebi, son gerçekleştirilen toplantıda yönetime Şenol Güneş ismini sundu. İşte Siyah-Beyazlı idarecilerin Şenol Güneş tepkisi...

AHMET NUR ÇEBİ GÜNDEME TEKRAR ŞENOL GÜNEŞ İSMİNİ GETİRDİ

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, teknik direktör konusunu masaya yatırmak üzere yönetimle bir toplantı gerçekleştirdi. Fotomaç'ın haberine göre idarecilerin fikirlerinin alındığı toplantıda Ahmet Nur Çebi ortaya bir kez daha Şenol Güneş ismini sundu. Başkanın sorusu üzerine yönetimden bazı isimler Şenol Güneş'e sıcak bakarken bir kesim ise yabancı teknik direktör konusunda ısrar etti.

"ŞENOL GÜNEŞ İSMİNİ İLK SIRADA DÜŞÜNMEMİZDEN DAHA DOĞAL BİR ŞEY YOK"

Başkan Çebi'nin bu gelişme üzerine yönetici arkadaşlarına, "Yeni sezonda yeni teknik adama ihtiyacımız olduğu bir gerçek. Türkiye'ye bilen, takımı tanıyan ve tecrübeli bir isim olarak Şenol Güneş ismini listenin ilk sırasında düşünmemizden doğal bir durum yok. Sizlerin de onaylaması durumunda başarılı hocayla yeniden çalışabiliriz" fikrini sundu.

AHMET NUR ÇEBİ, ŞENOL GÜNEŞ'İ AÇIKLAMAK İÇİN SEÇİMİ BEKLİYOR İDDİASI

Bu arada Şenol Güneş'in, Beşiktaş'tan gelecek bir teklife sıcak bakacağı ve yolların yeniden kesişeceği ifade edildi. Beşiktaş camiasında, mevcut yönetimin Şenol Güneş ile prensip anlaşmasına vardığı ancak resmi açıklamanın mayıs ayındaki seçim sonrasında yapılacağı iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Kongrede yine aday olacak olan Başkan Ahmet Nur Çebi'nin seçimi kazanmasının ardından Şenol Güneş'i açıklayacağı iddia edildi.