Ahmet Nur Çebi: Mustafa Cengiz yanıt veremedi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ''Mustafa Cengiz'e Kulüpler Birliği'nden neden istifa ettiğini sordum. Cevap vermedi. Kulüpler Birliği'nde alınan bir karar yoktu.'' dedi.

AKŞAM

Beşiktaş ile HDI Sigorta arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Başkan Çebi, burada önemli açıklamalar yaptı. Çebi, "Erzurum Stadı'nın zemini sulanmadı, Cenk sakatlandı. TFF Başkanı Özdemir, bozuk zeminlerle ilgili yaptırım uygulayacaklarını söylemiş. İsabet oldu ama geç oldu. Kulüp bugüne kadar hiç olmadığı kadar finansal rahatlık içinde. 6-8 ay maaş almayanların 1-2 ay almamalarını gündeme getireceklerini zannetmiyorum." dedi.

"KENDİSİNE MESAJ ATTIM"

Ahmet Nur Çebi, "Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Bey, Kulüpler Birliği'nden istifa etmiştir. Alınan kararlardan rahatsız olduğunu söylemiştir. Ben kendisine mesaj attım 'Hangi kararlardan rahatsız oldunuz?' diye; ama yanıt vermedi. Alınan bir karar yoktu ki! Mustafa Cengiz Bey, kaybedilen maçlar sonrası hissettikleri zararları dile getirmiştir. Bunu biz de yapıyoruz. Fakat herkes şunu bilmeli, biz onlardan daha fazla mağdur olduk." diye konuştu.