Ahmet Nur Çebi, Lig Radyo'ya konuştu: Bildiğimi okuyacağım

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Lig Radyo'ya özel açıklamalar yaptı: “Taraftarı seviyorum ama baskı altında karar vermeyeceğim. Onu al, bunu gönder, bunu sağda oynat, solda oynat... Saygı göstereceğim, dinleyeceğim ama bildiğimi okuyacağım.”

AKŞAM

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Lig Radyo'da Mehmet Ayan ve Cüneyt Kaşeler'in sorularını yanıtladı.

Çebi, "Taraftarı seviyorum, kıymetli. Kulübün değerini yukarı çekecek olan taraftarın ilgisidir, alakasıdır. Taraftarı seviyorum ama baskı altında karar vermeyeceğim. Onu al, bunu gönder, bunu sağda oynat, bunu sola koy falan dinleyeceğim, saygı göstereceğim ama bildiğimi okuyacağım. Doğru olduğuna inanıyorum çünkü. Başka türlü şansım yok." dedi.

18 AYDIR İŞE GİDEMİYORUM

Başkan, "Adamın biri tweet atmış. 'Sergen Hoca'nın tekniği ve babam Yaşar Kaptan Çebi'nin parasıyla şampiyon oldu' diyor. Biz kimiz ki! 18 aydır işe gidemiyorum. Demir çelik üretiyoruz. 1 milyar dolar cirosu var, 700 milyon dolar ihracat yapıyoruz. Armatörlük ve limancılık da yapıyoruz. Demir çelik fiyatları sizi 1 günde batırabilir. Benim yorulduğum zamanlar oldu. En zor günlerimde babam ve eşim destek oldu, şampiyonluğa inandırdı." diye konuştu.

BAŞKAN ERDOĞAN SÖYLEDİ

Çebi, "Abdullah Avcı'nın ayrılışıyla 13'üncülükten 3'üncülüğe çıktık kısa sürede. Sergen Hoca'yı keşke bizden önce de keşfetselerdi. Ali Koç'un baskısıyla Kulüpler Birliği Başkanı oldum. Şampiyonlar Ligi müziğini duymanın tek bir yolu var, o da şu; Avrupa'ya giden futbol takımlarımızın başarılı olma ve puan toplama mecburiyeti... Sayın Cumhurbaşkanı da söyledi, 'Asıl göreviniz şimdi başlıyor, ülke puanı getirin' dedi." açıklamasını yaptı.

SERGEN YALÇIN İMZAYI ATACAK

Kartal'da ilk imza Teknik Direktör Sergen Yalçın'dan... Siyah-Beyazlı yönetimle sezonluk 2 milyon euro karşılığında anlaşmaya varan Sergen Yalçın, önümüzdeki hafta imzayı atacak.

İNSAN UTANIYOR

Başkan Çebi, "Limitler konusunda haklı Sicil Kurulu. Giderler, borçlar, ödemeler var. Matematik tutmuyor. Borçlar var, şimdi gidip 10 milyon euro limit isteyeceğim, insan utanıyor yani." dedi.

BU LİMİT ÇOK ZOR

Çebi, "Benden sonra harcanan 97 milyon euro var. 37-38 milyon euroya indik. Bana '27 milyona in' diyorlar. Takımı bu limite sokmak zor. Rıdvan'ın maaşının düzeltilmiş hali 500 bin liradır." ifadelerini kullandı.