Ahmet Nur Çebi; Ghezzal, Rosier ve Alex Teixeira transferine dair konuştu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi; Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve Alex Teixeira transferine dair açıklamalarda bulundu. Öte yandan Çebi, Burak Elmas'ın Ghezzal'la ilgili söylediği sözlere de tepki gösterdi.

BURAK ELMAS'A GHEZZAL CEVABI

Burak Elmas'ın "Ghezzal'ın son sözleşmesi olacak ve masadaki rakam 3.8 milyon euro. Biz, Galatasaray'ı böyle bir yükün altına sokamayız" sözlerine cevap veren Ahmet Nur Çebi, "Biz şimdi alırsak Beşiktaş'ı tehlikeye mi sokacağız? Kendine göre bir açıklaması olmuş, saygı duyuyorum. Futbolcu zaten Beşiktaş'ın futbolcusuydu.

"ROSIER VE GHEZZAL'DA SONA GELDİK"

Rosier ve Ghezzal transferinde zaten son imza aşamasındayız. Geçenlerde bir ifadesini okudum, kendisine değer veriyorum"

"GHEZZAL'A YAPTIĞIMIZ TEKLİFİ ARTIRMADIK"

'Ghezzal'a yapılan ilk teklifin artırılmadığı iddiaları doğru mu?' sorusuna Ahmet Nur Çebi "Doğrudur, olduğumuz yerde duruyoruz. Biz hiçbir müdahale etmedik ama bir başka takıma ait bir futbolcuyla da görüşmedik. Centilmenlik tek taraflı olur, biz en kralını yaptık" dedi.

"ALEX TEIXEIRA'DA GİT GEL YAŞIYORUZ"

Alex Teixeira transferine de değinen Başkan Çebi, "Alex Teixeira transferinde git gel yaşıyoruz. Futbolcular en iyi ücreti almaya çalışıyor haklı olarak, biz de en azını vermeye çalışıyoruz. İmza atılmadan transfer yapılmış sayılmaz" ifadelerini kullandı.