Ahmet Nur Çebi: Galatasaray ve Fenerbahçe de kursun

Vodafone'un sponsorluk töreninde konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadın futbol takımı kurmasını istedi.

AKŞAM

Beşiktaş ile Vodafone arasında süren işbirliği anlaşması dün yenilendi. Vodafone, Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'na hem forma göğüs hem de isim sponsoru oldu. Vodafone Park'ta gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi: "Vodafone ile yakın akraba olduk. Yıllardır birlikte yürüyoruz. Stat yapımında ve forma desteği unutulmaz. Şimdi çok daha anlamlı bir durum söz konusu. Kadın futbol takımımız içinde 20 öğretmen ve 20 öğrenci var. Bunun yanında 1 iş kadınımız ve 1 aile annesi var. Erkeklerle kadınların, Süper Lig'de temsilcisi olan tek kulübü Beşiktaş. Rakiplerimizin de kadın futbol takımı kurması, bizim marka değerimizi yükseltir. Bunu çok istiyoruz. Onlar da takım kursun."

"ÇOK MUTLUYUZ"

Türkiye CEO'su Engin Aksoy, "Çok mutluyuz. Kadın sporcuları destekliyoruz. 'Geleceğin Karakartalları' projesi gibi hem de kadınlar için bir proje yapmayı çok isteriz." dedi. BJK bu anlaşmadan 2 milyon TL alacak