Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 3-1 kazanılan İttifak Holding Konyaspor maçının ardından konuştu.

DHA

Trabzonspor’da Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında sakatlanan Abdülkadir Ömür’ün durumunun ciddi olduğunu belirterek, "Abdülkadir'de maalesef kırık var. Çok üzücü" dedi.

Trabzonspor, emin adımlarla ilerliyor: 3-1

Bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, 3-1 kazandıkları Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Ahmet Ağaoğlu, "Abdülkadir'de maalesef kırık var. Çok üzücü. Abdülkadir'in de şanssızlığı, geçen sene menüsküs ve ameliyat. Yaklaşık 5-6 ay sahalardan uzak kaldı. Şimdi de pek içi açıcı gözükmüyor, sıkıntılı" diye konuştu.

Abdullah Avcı: Teklifimizi sunduk, cevabını verecek

Ahmet Ağaoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da "Görüştüğümüz oyuncuların önce kulüpleriyle görüşmelisiniz. Bunlar kontratı olan oyuncular. Devre arasında hiçbir oyuncu serbest kalmıyor. Kulübünde oynamaya devam eden oyuncular. Kulüplerin izini olmadan hiçbir oyuncu ile görüşemezsiniz. FIFA’nın bu konuda çok katı kuralları var. Ama nedense biz bu kurallara bırakın saygı göstermeyi, riayet etmiyoruz" açıklamasında bulundu.

Trabzonspor'a Abdülkadir Ömür'den kötü haber

Ağaoğlu, Abdulkadir Parmak’ın takımdan ayrılacağına yönelik haberlere ilişkin ise "Parmak, Hüseyin gidiyormuş, yok öyle bir şey. Bizim gidecek oyuncularımız belliydi. Gelmesini istediğimiz oyuncular vardı, bunlardan biri Berat’tı, o da geldi. Parmak bugün sahadaydı" ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal: Etkili oyuncularla sonuç aldılar

Flavio: Bugün maçtan bahsetme zamanı değil