Ahmet Ağaoğlu: Bonservis canımı acıtıyor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlı, devre arası transfer dönemini değerlendirdi: “Bonservis bedeli ödemek benim canımı acıtır. Hiç hoşuma gitmeyen şeydir. 6 milyon euroluk payı Türk futbol endüstrisinin içinde tuttuk. Bu para Gençlerbirliği ve Alanya'nın kasasına gitti.”

AKŞAM

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla devre arasında transfer edilen Bakasetas, Berat Özdemir ve Yunus Mallı'ya imza töreni düzenlendi. Ağaoğlu, "Belki de yönetim olarak en fazla bonservis ödediğimiz bir dönem yaşadık. Yunus'un bonservisi yok. 2.5 milyon euro Berat'ın bonservisi. Bakasetas'ın bonservisi bonuslarla 3.5 milyon euro. Toplamda 5.5-6 milyon euroya yakın bonservis bedeli ödedik. Ancak bu oyuncular bonservis bedelinin üstünde bir değerler. Bonservis bedeli ödemek benim canımı acıtır. Hiç hoşuma gitmeyen şeydir. Biz bu 6 milyon euroyu Türk futbol endüstrisinin içinde tuttuk. Bu para Gençlerbirliği ve Alanyaspor'un kasasına gitti." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da hedef galibiyet

"AİLELERİMİZİN ÖNÜNDE TUTARIZ"

Bakasetas'a sorulan Türk bayrağına dönülmesiyle ilgili soru üzerinden açıklamada bulunan Ağaoğlu şöyle konuştu; "Bütün futbolcularımız kulübümüzün en önemli değerleridir. Ayırt etmeksizin böyledir. Bunun ötesinde bizim de en değerlilerimizdir. Milliyeti, yaşı ne olursa olsun, ailelerinin emanetidir hepsi. Dolayısıyla kendi ailelerimizin önünde tutarız bütün oyuncularımızı. Trabzonspor büyük ve özel bir ailedir. Dolayısıyla bütün oyuncularımızı evlatlarımız gibi görürüz. Kendi ailemize, çocuklarımıza gösterdiğimiz özeni fazlasıyla onlara gösteririz."

"TEK BİR SORU DEĞİŞTİRMEZ"

Bakasetas: "Buraya geldiğim ilk andan beri, bu kulübe ve bu insanlara hissettiğim sevginin herhangi bir insanın sorusuyla ya da düşüncesiyle değişmeyeceğini herkesin bilmesini istiyorum. Dolayısıyla böyle bir şey benim için yaşanmadı. Trabzon gibi büyük bir kulübün parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Kupalar kazanmak için oynayan bir takımın parçası olmak hep hayalimdi."

"ALLAH UTANDIRMASIN"

Yunus Mallı: "Ülkeme ve Trabzon gibi büyük bir kulübe gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Futbolun, bu şehirde ne anlama geldiğini biliyorum. Her ne kadar Almanya doğumlu olsam da ben Karadenizliyim. Allah utandırmasın."

"RÜYADA GİBİYİM"

Berat Özdemir: "Rüyada gibiyim diyebilirim. Hala transfer haberini aldığım ilk günkü gibi heyecanlıyım. Gerçekten çok mutluyum. Trabzon halkı beni çok güzel karşıladı. Buradaki misyonumun da farkındayım."