Adım adım Fenerbahçe'ye! Rıdvan Dilmen transferi canlı yayında duyurdu

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Atakaş Hatayspor-Beşiktaş maçının ardından yorumlarda bulundu. Dilmen, programda Fenerbahçe ilgili flaş bir transfer bilgisini paylaştı. İşte detaylar...

Ünlü yorumcu, eski futbolcu Rıdvan Dilmen, NTV'deki '%100 Futbol' programında açıklamalarda bulundu.

Dilmen, Dorukhan Toköz'ün Beşiktaş'tan ayrılacağını iddia etti.

Dorukhan'ın kontratını uzatmamasının ayrılacak olmasına işaret olduğunu söyleyen Dilmen, "Salih, müthiş oynuyordu oynamıyor. Aytaç oynamıyor. Dorukhan oynamıyor. Saha içi ile olduğunu düşünmüyorum. Kontratı biten oyuncunun artık kontrat yapma imkanı var. Fenerbahçe iddiaları var. Bugüne kadar kontrat uzatmadıysa Dorukhan, demek ki kalmayı düşünmüyor diye düşünüyorum." dedi.

Erman Toroğlu, transferi bu sözlerle duyurdu: Yakın diye Türkiye'yi istiyor

20 TANE ATACAKSA GELSİN

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Mandzukic için açıklamalarda bulundu. Dilmen, Hırvat yıldızı için, "Ben Fenerbahçeliyim ama Beşiktaş'ın adına da üzülmem. Alacaksa daha hazır bir santrafor alsın. Beşiktaşlıların gelmezse moralinin bozulacağı bir transfer değil Mandzukic. Eğer 15-20 tane yapıştıracak bir golcü gelecekse gelsin. Hem maliyet açısından, hem yaş açısından, Mandzukic'in son durumunu da bilmiyoruz. İsmi var şu anda sadece, atmaz mı atar ama Mario Gomez Beşiktaş'ta oynadığı zaman Milli takımda da oynuyordu. Aynı tarz oldukları için söylüyorum." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'den tepki gelmişti... Yayıncı kuruluş özür diledi

DİLMEN'İN KEHANETİ

Rıdvan Dilmen, "Süper Lig için İlk 3 Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray arasında olur. 4-5 Trabzonspor, Başakşehir olur. Şampiyonluk yaşamış 5 takım ilk 5'te bitirir." şeklinde bir kehanette bulundu.

Dilmen'in sözlerinden geri kalan satır başları şöyle...

- "İki ayrı yarı izledik. İlk yarıda karşılıklı iyi bir maç. İkinci yarıda Beşiktaş ağırlıklı bir maç oldu. Hatayspor kontralarda son paslarda etkili olsa golü bulurdu. Çok eksiği vardı Hatay'ın. İki takımın pozisyonlarına baktığımızda 2'şer tane kaçırdıkları vardı. kinci yarıda her şeye gebe bir maç bekliyorduk. Beşiktaş ataklarını golle sonuçlandırabilecek kadar etkili olamadı."

Beşiktaş'ı Hatayspor durdurdu: 2-2

- Hatayspor'un kazandığı gole şu görüntülerle karar veremeyiz. Welinton'dan gelse de bence ofsayt. Bir insan salak olmalı orada bile bile pas vermek için... Beşiktaş'ın son 8 haftasına baktığınızda bu puanı verseniz tamam diyebilirsiniz. Beşiktaş için bu, puan kaybı değildir. Derbi öncesi 1 puan iyidir der. Ama bunu daha sonra anlarsınız."

Sergen Yalçın'dan transfer açıklaması

- "O kadar hassas kadroyla çıkıyor ki Sergen Hoca, ben de şaşkına döndüm. Necip konusu çok önemli. Welinton'un pozisyonunda sarı kart doğru. Galatasaray'da Luyindama, Donk, Marcao gibi oyuncular, Diagne gibi oyuncular uzun oyuncular."

Rachid Ghezzal'dan Galatasaray yorumu

- "Galatasaray'da Okan ve Fatih'in tecrübesi var. Fakat Beşiktaş'ın riski çok fazlaydı. 2 çaylak kaleciyle başladı. Benim diyen iyi kaleciyi almak çok para. Yerlilerden Uğurcan ve Altay'ı alamazsınız. Yabancıdan Fabri kadar iyisini bulsanız çok para."

Atiba Hutchinson: Şampiyonluk kafamızın bir köşesinde

- "Hocalık yapanlar çok iyi bilirler ki, medya mensupları gündüzden 11'i öğrenmek isterler. Yöneticiler de 11'i öğrenmek için beklerle. Bence en önemlisi hem Fatih Hoca'nın hem de Sergen Hoca'nın rakibin 11'inden tiyo alması gerekli. Benden öneri hiç kırılmadan sıkılmadan maça hazırlanacak şekilde 13 kişiyi hazırlamakta fayda var."

Aboubakar'dan duygusal sözler: Şampiyon olup anneme adayacağım

- "Fatih Terim, sürpriz yapmayacak. Taylan merkezde oynayacak. Sisteminden taviz vermeyecek. Sergen Yalçın bizim kafamızı karıştırdı. Sergen Yalçın'ın çıkaracağı takımla ilgili kafam karışık."

Ömer Erdoğan'dan hakeme tepki

- "1 oyuncu çok oyuncudur. Galatasaray'da da arkadan savunma arkasına atabilecek oyuncu sayısı çok. Onyekuru, Galatasaray'da olsa başka yorumlar yapardım. Arda ile başka yorumlar yapıyorum."

Yeni Malatyaspor'dan Hamza Hamzaoğlu açıklaması

Sergen Yalçın'ın hangi sistemle kendi oyununu oynadığını görebiliyoruz. Sergen Yalçın'ın sistemi 4-1-4-1. Topla katedebilen Mensah mı olur yoksa Oğuzhan mı olur? Bilemiyorum, kolay bir karar değil. Ben bugün Mensah olsa dahi Oğuzhan'la oynardım. Müthiş moralli, özgüvenli ve güzel zeminde oynardı... Beşiktaş'ta, fair dışı davranışları hoş karşılamasam da Welinton'un ikinci sarıyı görebilirdi."

TFF'den Galatasaray'a Oğulcan Çağlayan cezası