Adil Demirbağ: Büyük bir kulüpte oynamak istiyorum

Trabzonspor ve Başakşehir'in kadrosuna katmak istediği Adil Demirbağ, “Kulübüm ne derse o olur. Ancak benim de hayallerim var. Büyük bir kulüpte oynamak istiyorum” dedi.

AKŞAM

Soner Kan

Geride kalan sezonda ligde ‘şampiyonluk’ için yarışan Trabzon ve Başakşehir, bu kez de transferde karşı karşıya geldi. İki kulüp de Adana Demir’in 22 yaşındaki stoperi Adil Demirbağ’ı kadrosuna katmak istiyor. Devlerin gözdesi olan genç oyuncu ise AKŞAM’a konuştu. Transfere yeşil ışık yakan Adil, “Bu çok heyecan verici bir durum. Her genç futbolcu gibi benim de hayallerim var. Büyük bir kulüpte oynamak istiyorum ama kulübüm ne derse o olur” dedi.

AVRUPA’YI DA İSTİYOR

Avrupa’ya giden Türk futbolcularını örnek aldığının da altını çizen Adil, 5 majör ligde birinde oynamanın da hayalini kurduğu söyledi: “Ben şu anda Adana Demir’in futbolcusuyum. Benim için öncelik kulübümün menfaatleri. Geleceğimin nasıl şekilleneceğini hep birlikte bekleyip göreceğiz. Milli takımda oynayıp, ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, belirlenen hedefe ulaşılmasına katkı sunmak istiyorum.”

22 yaşındaki stoper Adana Demirspor formasını 63 maçta giydi. 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray'dan Mensah'a 4,7 milyon euro