Ademi'de rakip D.Zagreb

Trabzon'un görüşmelerde bulunduğu Arijan Ademi'ye Hırvat ekibi Dinamo Zagreb de kancayı attı.

AKŞAM SPOR

TRANSFER çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için Hırvat basınından Arijan Ademi iddiası geldi. Bir yandan Dinamo Zagreb'den Petkovic'in transferini noktalamaya çalışan Bordo-Mavililer'in, Hırvat temsilcisi ile Ademi transferi için yarışa girdiği öne sürüldü. Hırvat gazeteci Izak Ante Sucic'in aktardığına göre; Zagreb, Beijing Guoan'dan ayrılacak olan tecrübeli futbolcu ile ilgileniyor. Zagreb'in bu transferdeki rakibinin ise Trabzon olduğu ifade edildi. Ön libero bölgesinin yanı sıra merkez orta saha ve stoperde de görev yapabilen 32 yaşındaki oyuncunun, Çin ekibi ile 2025'in Aralık ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

GAİUS MAKOUTA İÇİN TRABZON'A RET

Trabzonspor, Gaius Makouta'yı kiralamak için Boavista'ya 2 milyon euro teklif etti. Ancak bu teklif kabul edilmedi. 26 yaşındaki Kongolu orta saha oyuncusunun Portekiz ekibi ile olan sözleşmesi 2024 yılının Haziran ayında bitiyor.

KARADENİZ'DE DERBİ ZAMANI

Geçen hafta G.Saray'a 2-0 kaybeden Trabzonspor, Karadeniz derbisinde Rizespor'u konuk edecek. Fırtına'da sakatlıkları bulunan Orsic, Fernandez ve Trezeguet, Ç.Rize karşısında kadroda yer almayacak.

TRABZON-Ç.RİZE

SAAT: 19.15

YAYIN: beIN Sports1

STAT: Papara

Hakem: Halil Umut Meler