Adem Büyük'ün transferi savaş sebebiyle yatmış! Bizzat açıkladı: Önce anlaştık ama...

Geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Adem Büyük'ten transfer itirafı geldi. Ara transfer döneminde Wisla Krakow'dan teklif aldığını ve ilk başta kabul ettiğini belirten Adem Büyük daha sonra Polonya'nın Ukrayna'ya yakın olması sebebiyle transferden vazgeçtiğini dile getirdi.

25 Şubat tarihinde Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Adem Büyük, ara transfer döneminde Polonya'nın Wisla Krakow takımından teklif aldığını ve bu teklifi kabul ettiğini açıkladı. Adem Büyük daha sonra Rusya'nın Ukrayna'ya saldırması ve Polonya'nın ülkeye yakın olması sebebiyle transferden vazgeçtiklerini sözlerine ekledi.

ADEM BÜYÜK: SAVAŞ NEDENİYLE WISLA KRAKOW'UN TEKLİFİNİ REDDETTİM

Adem Büyük transfer sürecini şu sözlerle anlattı:

"Devre arasında Wisla Krakow'dan teklif geldi. Transfer dönemi devam ederken böyle bir teklif geldi. Eşimle bu konuyu konuştuk. İlk başta kabul etmiştik ama daha sonra savaş mevzusundan dolayı affımızı istedik. Tamamen oradaki savaşla alakalı. Ukrayna ve Polonya birbirine çok yakın. Bu yüzden affımızı istedik. Yine de her an her şey olabilir. Transfer dönemi kapanmayan ülkelerden ciddi teklifler var. En doğrusunu bulmak istiyoruz. Bu dönemi boş geçirmek istemiyorum. Bir futbolcu için uzun bir süre. Olursa gidip oynamak istiyorum."