Adanaspor'dan yılın transferi! Süper Lig devlerinin yapamadığını yaptı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Jordon Ibe'yi 3,5 yıllığına transfer ettiğini resmen açıkladı. Liverpool'da da forma giyen 26 yaşındaki Jordan Ibe, bundan böyle Adanaspor'un başarısı için ter dökecek. Öte yandan Akdeniz ekibinin Daniel Sturridge'le de ilgilendiği öne sürüldü.

Liverpool'un eski futbolcularından Jordon Ibe, Adanaspor'a transfer oldu. Akdeniz ekibi, her konuda anlaştığı 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu sağlık kontrolünden geçirip 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

JORDON IBE SONRASI ŞİMDİ DE DANIEL STURRIDGE

Öte yandan Adanaspor'un ülkemizde daha önce Trabzonspor forması da giyen Daniel Sturridge'le de ilgilendiği iddia edildi.

Fatih Terim gündemi sarsacak kararından son anda vazgeçti! Herkes bunu konuşuyor

ADANASPOR'UN YENİ YILDIZI JORDON IBE'NİN KARİYERİ

Charlton altyapısında yetişen ve Wycombe'denin ardından Liverpool altyapısında kariyerine devam eden İngiliz futbolcu için futbol otoriteleri çok ümitliydi. Liverpool dönemlerinde de bulduğu şansları iyi değerlendirmesine rağmen bir türlü beklenen o asıl patlamayı yapamadı. Bugüne kadar kariyerinde İngiltere dışına çıkmayan 26 yaşındaki futbolcu, Bournemouth ve Derby County formalarını giydi. Jordon Ibe şu anda bonservisi elinde ve kulüpsüz durumda.

Kariyerinde 220 maça çıkan Jordon Ibe, 21 gol, 27 asistlik performansa imza attı.

Galatasaray'da Olimpiu Morutan krizi patlak verdi! 'Türkleri FIFA'ya vermek istemiyorum'