Adana'da balo zamanı

Adana Demirspor, transfer bombasını patlattı. Mavi Şimşekler, dün İstanbul'a gelen dünyaca ünlü İtalyan golcü Mario Balotelli ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

AKŞAM

Soner KAN

Süper Lig'de 26 yıl aradan sonra 'merhaba' diyen Adana Demirspor'da transfer hız kesmeden devam ediyor... G.Saray'dan ayrılan Younes Belhanda ile Middlesbrough'tan Britt Assombalonga'yı kadrosuna katan Mavi-Şimşekler, dün ise asıl bombayı patlattı. Adana ekibi, öğlen saatlerinde İstanbul'a gelen dünyaca ünlü İtalyan golcü Mario Balotelli'yi kadrosuna kattı. Balo ile bir yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme imzalandı. Adana ekibi, transfer görüşmelerinin başladığını sosyal medya hesabından Hande Yener'in 'İki Deli' adlı parçasının müziğiyle duyurdu ve paylaşıma "İki deli bir araya gelmemeliydik" notunu düştü.

2 MİLYON EURO MAAŞ

Bu paylaşımdan birkaç saat sonra ise transfer resmen açıklandı. Kulüp resmi sitesinden, "Ailemize hoş geldin Süper Mario Balotelli" notuyla bir video daha yayımlandı ve "Dünyaca ünlü yıldız Mario Balotelli takımımızla 3 yıllık sözleşme imzaladı" denildi. Balo da formayı giydi.