Adana Demirspor'da Vincenzo Montella dönemi! Balotelli detayı dikkat çekti

Son dakika Adana Demirspor haberleri… Yeni sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren ancak Süper Lig'in ilk 3 haftasında galibiyet alamayan Adana Demirspor'da teknik direktör Samet Aybaba ile yollar ayrılmıştı. Adana ekibi Aybaba'nın yerine İtalyan teknik adam Vincenzo Montella ile anlaşma sağladı. 47 yaşındaki Montella'nın en geç yarın Adana'ya gelip resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

AYBABA'NIN YERİNE VINCENZO MONTELLA

Samet Aybaba ile yollarını ayıran Adana Demirspor, İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella ile anlaşma sağladı.

EN GEÇ YARIN ADANA'YA GELECEK

Son olarak Fiorentina'yı çalıştıran ve 8 aydır boşta olan Vincenzo Montella'nın en geç yarın Adana'ya gelip kendisini Adana Demirspor'a bağlayan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

BALOTELLI DETAYI

Mario Balotelli'yle tartışan Samet Aybaba ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın getirilmesi dikkat çekti.

VINCENZO MONTELLA KİMDİR?

18 Haziran 1974'te İtalya'da dünyaya gelen Vincenzo Montella, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük kariyerine Roma'da başladı. Ardından sırasıyla Catania, Fiorentina, Sampdoria, Milan, Sevilla ve tekrar Fiorentina'yı çalıştıran 47 yaşındaki Montella, teknik direktörlük kariyerinde ikinci kez ülkesinin dışına çıkacak.

EN PARLAK DÖNEMİ FIORENTINA'DA

Vincenzo Montella teknik direktörlük kariyerindeki en parlak dönemi 2012-2015 yılları arasında çalıştırdığı Fiorentina'da yakalamıştı. İtalyan teknik adam söz konusu dönemde Fiorentina ile çıktığı 153 maçta 1,8 puan ortalaması yakalamıştı.