Adana Demirspor'da David Akintola depremi!

Adana Demirspor'un 28 yaşındaki Nijeryalı futbolcusu David Akintola sözleşmesini feshetti ve Mavi Şimşekler'den ayrıldı.

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da flaş bir gelişme yaşandı.

Ajansspor'un haberine göre; Adana Demirspor'un 28 yaşındaki Nijeryalı futbolcusu David Akintola sözleşmesini feshetti ve Mavi Şimşekler'den ayrıldı.

20 SANİYEDE ANTALYASPOR FİLELERİNİ HAVALANDIRMIŞTI

Süper Lig'in 18. haftasında Antalyaspor ile sahasında karşılaşan Adana Demirspor, maçın henüz 20. saniyesinde David Akintola'nın attığı golle öne geçmişti. Ancak David Akintola 20. saniyede attığı bu golle Süper Lig tarihinin en erken gol rekorunu kıramadı. Bu rekor 2021-2022 sezonunda Gaziantep FK forması giyen Muhammet Demir ait durumda.

DAVİD AKİNTOLA'NUN PERFORMANSI

Ülkemizde 2020-2021 sezonunda Hatayspor'da forma giyen ve 2021-2022 sezonu yaz transfer döneminde Midtjylland'dan 1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Adana Demirspor'un yolunu tutan Akintola Mavi Şimşekler'de 77 maçta forma giydi ve 13 gol ile 4 asist yaptı.

ADANA DEMİRSPOR'DA AYRILIKLAR

Adana Demirspor'da devre arası transfer döneminde daha önce Younes Belhanda, Jonas Svensson, Kevin Rodrigues ve Badou N'Diaye gibi takımın önemli isimleriyle yollar ayrılmıştı.