Adams'ta rakip Ajax

Fabrizio Romano, Lech Poznan'da oynayan sol kanat Kristoffer Velde'nin Beşiktaş'a gideceğini iddia etti. Lillestrom'un genç golcüsü Akor Adams için ise Ajax'la büyük bir yarış var.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Hollanda basını Beşiktaş'ın Ajax'la Norveç ekibi Lillestrom'un golcüsü için kapıştığını öne sürdü. 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, Norveç liginde 11 maçta 10 gol ve 1 asistlik performansıyla göz doldurdu. Siyah-Beyazlılar'ın takibindeki Akor Adams ile Hollanda devi Ajax da ilgileniyor. Norveç ekibi de iki kulübün rekabetinden yararlanarak golcüsünden 5-6 milyon euro kazanmak niyetinde.

Hollanda'dan bir başka takım AZ Alkmaar'ın da oyuncuyu izleyen kulüpler arasında olduğu bildirildi. Kartal'ın renklerine katmak istediği bir başka isim de Kristoffer Velde. Polonya'da Lech Poznan forması giyen 23 yaşındaki Norveçli oyuncu, bu takımla çıktığı 58 maçta 16 gol atıp, 8 de asist yaptı. Ünlü transfer uzmanı Fabrizio Romano'ya göre birçok takımın ilgi gösterdiği oyuncu için şu anda Beşiktaş favori durumda. Lech Poznan'ın 1 milyon euro bedelle satın aldığı genç oyuncuyu çok daha iyi bir bedele satmak niyetinde olduğu da belirtildi.