Adam olacak çocuk!

Brezilyalı Neymar, Hırvatistan tarafından elenmenin üzüntüsünü yaşarken Perisic'in küçük oğlu, onu teselli etmek için yanına koştu. Adeta büyüklere de insanlık dersi verdi.

AKŞAM

Hırvatistan, Brezilya'yı penaltı atışlarıyla 2022 Dünya Kupası'ndan eledi. Yenilginin ardından Brezilyalı süper yıldız Neymar sahada şaşkına döndü ve gözyaşları içinde kaldı. Bu arada çok konuşulacak bir olay yaşandı.

Hırvatistan'ın yıldızlarından Perisic'in küçük oğlu, Neymar'ı teselli etmek için yanına koştu. Önce Brezilya Milli Takımı'nda görevli bir kişi çocuğa izin vermedi. Sonrasında küçük çocuk durumu anlattı ve Brezilyalı süper yıldız Neymar da çocuğa geçmesi için izin verilmesini istedi. Neymar çocuğa şefkatle sarıldı.

Leo Perisic, sonrasında kutlamalar yapan babası ve onun takım arkadaşlarının yanına gitti. Bu hareket bütün dünyada konuşulurken özellikle Brezilya basınında ekstra yer buldu. Küçücük bir çocuğun, babasının başarısına rağmen kaybeden taraftaki futbolcuyu teselli etmek için ona koşması ayakta alkışlandı.

Perisic ise konuyla ilgili konuştu ve "Onunla gurur duyuyorum. Leo, futbolu çok iyi biliyor. Kazananın da kaybedenlerin de neler hissettiğini anlayabiliyor" yorumunda bulundu.