Acun Ilıcalı'nın 2. transferi de Süper Lig'den! Allahyar'dan sonra...

Acun Ilıcalı 2. transferini de Süper Lig'den gerçekleştirmek üzere. İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın alarak İngiltere'de gündem olan Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli Allahyar'dan sonra gözünü bir başka golcüye dikti! Sezon başında VavaCars Fatih Karagümrük'e transfer olan ve gösterdiği etkili performans ile dikkatleri üzerine çeken Aleksandar Pesic, Hull City'e transfer olmaya çok yakın.

Acun Ilıcalı'nın satın almasından sonra transfer çalışmalarına hız veren İngiltere Championship ekiplerinden Hull City bir golcüyü daha kadrosuna katmaya yakın. Allahyar Sayyadmanesh transferinde imza aşamasına gelen Acun Ilıcalı'nın takımı, Süper Lig'den bir forveti daha renklerine bağlıyor.

Hull City'nin şimdi de Fatih Karagümrük'te forma giyen Aleksandar Pesic'e talip olduğu ortaya çıktı. İngiliz ekibi ile Fatih Karagümrük arasında Pesic için görüşmeler devam ediyor.

BONSERVİSİ 1.5 MİLYON EURO

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City ile Fatih Karagümrük arasında Aleksandar Pesic için görüşmelerin sürdüğü ve transferin gerçekleşmesi halinde İstanbul ekibinin kasasına 1.5 milyon euro koyacağı öğrenildi.

Serdar Aziz gidiyor yerine 'Yeni Serdar Aziz' geliyor! Fenerbahçe'den sürpriz transfer

Pesic transferinde kulüplerin anlaştığı, oyuncunun da Hull City ile görüşmelere başladığı belirtiliyor. 27 yaşındaki Sırp forvetin görüşmelerinin de olumlu sonuçlanması halinde VavaCars Fatih Karagümrük ile Hull Ciry arasında transfer tamamlanmış olacak.

SIRP FORVETTEN ETKİLİ PERFORMANS

Gol krallığı yarışında da zirvede yer alan 29 yaşındaki tecrübeli forvet Aleksandar Pesic, 12 golle Fatih Karagümrük ile bir Süper Lig sezonunda en fazla gole ulaşan Karagümrük oyuncusu oldu.

Pesic daha önce kariyerinde Toulouse, Atalanta, Kızılyıldız, El-İttihad, Seul ve Maccabi Tel Aviv takımlarının formasını giydi.

Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşti: Müthiş kâr! Yaklaşık 7 katına...