Acun Ilıcalı'dan tarihi satış! Kulübü aldığı fiyata oyuncuyu satıyor

Acun Ilıcalı'dan yine tarihe geçecek bir hamle geliyor. İngiliz ekibi Hull City'i 24 milyon euroya satın alan ünlü iş insanı Acun Ilıcalı, Keane Lewis-Potter'ı 23 milyon euro bedelle Brentford'a satıyor. Böylece Ilıcalı, kulübü satın aldığı ücreti tek oyuncudan çıkarmış olacak.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'si kasasını dolduracak. İngiltere Premier Ligi ekipleri West Ham United, Everton, Southampton ve Nottingham Forest'ın da listesindeki Keane Lewis-Potter için Brentford'dan 20 milyon Pound'luk (23 milyon euro) teklif geldi. Brentford, geçen Ocak ayında kadrosuna katmak istediği oyuncu için 16+4 milyon Pound'luk yeni bir teklif yaptı. Hull City, teklif için süre istedi.

Acun Ilıcalı'nın takımı teklifi kabul ettiği takdirde İngiltere Premier Ligi'nde mücadele eden Brentford, kulüp transfer rekorunu kıracak. Brertford'un daha önceki kulüp transfer rekorunu 13 milyon Pound'la Kristoffer Ajer elinde bulunduruyor.

Hull City altyapısından yetişen ve İngiltere U21 Milli Takımı'nın da forma giyen Keane Lewis - Potter, geçen sezonu 13 golle tamamlamıştı. Geçen sezon Hull City'nin gollerinin yüzde 30'unu atan Keane Lewis-Potter'ın gitmesi durumunda, Vedat Muriqi'nin takıma katılması bekleniyor.

ACUN ILICALI HULL CITY'Yİ 24 MİLYON EURO'YA ALMIŞTI

Acun Ilıcalı, Hull City'yi Ocak ayında satın almıştı. İngiliz basını, Ilıcalı'nın Championship'te mücadele eden Hull için 24 milyon Euro ödediğini duyurmuştu.