Acun Ilıcalı'dan herkesi şaşırtan hamle! Allahyar, Babel derken...

Hull City'i satın alarak dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, transferde gözünü Süper Lig'e dikti! Acun Ilıcalının takımı Hull City, Fatih Karagümrük'ün golcüsü Pesic ve Fenerbahçeli Allahyar ile görüşmelerini sürdürürken rotasını Süper Lig'in bir diğer yıldızına çevirdi.

Fanatik

Hull City'i satın aldıktan sonra Süper Lig'in yıldızlarını takibe alan Acun Ilıcalı, Fatih Karagümrük'ün gol makinesi Pesic'te mutlu sona ulaşamamıştı. Ilıcalı, Fenerbahçe'nin genç golcüsü Allahyar Sayyadmanesh ile görüşmelerini sürdürürken, yeni transfer hedefi ortaya çıktı.

Fanatik'in haberine göre Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Demir Grup Sivasspor forması giyenMax Gradel. Max Gradel transferi için Sivasspor'la bu hafta bir görüşme gerçekleştirecek olan Ilıcalı'nın Gradel'in Hull City'e faydalı olacağını düşündüğü belirtildi.

Afrika Kupası nedeniyle bir süredir takımından uzak kalan Fildişi Sahilli tecrübeli oyuncunun da İngiltere seçeneğine son derece sıcak baktığı kaydedildi.

SİVASSPOR'LA 2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Kırmızı-beyazlılarla 2 yıl daha kontratı bulunan 34 yaşındaki Max Gradel iki sezondur Demir Grup Sivasspor'un en üretken ismi konumunda.

Gradel, Sivasspor ile bu sezon çıktığı 21 karşılaşmada 2 gol 9 asistlik bir performans ortaya koydu.