Acun Ilıcalı şaştı kaldı! Yeni lakabı İngilizlerden...

Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, Türkiye'de olduğu gibi İngiltere'de de gündemde. Takımının maçını izlemeye giden Acun Ilıcalı, İngiliz taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşırken yeni lakabını da burada öğrendi! Hull City taraftarları, Acun Ilıcalı'ya ''Türk Simon Cowell'' diye seslendi, Ilıcalı ise şaşkınlığı gizleyemedi...

Mynet

İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, İngiltere'nin gündeminde... Futbola merakıyla bilinen Acun Ilıcalı'nın bu hamlesi sadece Türkiye'de değil İngiltere'de de büyük yankı uyandırdı.

Satın alma işlemlerini tamamlayarak maça giden Ilıcalı, taraftarın sevinç gösterileriyle karşılaştı. Öyle ki taraftarlar yeni başkanlarına lakap bile taktı...

Nazım Sangare'den Fenerbahçelileri çıldırtan hareket

ACUN ILICALI: "TÜRK SIMON COWELL"

Acun Ilıcalı maç öncesi taraftarların yoğun ilgisi karşısında bir hayli şaşırdı ve şaşkınlığını gizleyemedi. Taraftarların kendisine "Türk Simon Cowell" diye seslenmesine şaşıran Ilıcalı'nın lakabı da şimdiden belirlenmiş oldu.

Erman Toroğlu'ndan Işıtan Gün'e çok sert sözler! "Açıkla yoksa..."

SIMON COWELL KİMDİR?

Simon Philip Cowell, İngiltere'de girişimcilik ve televizyon programları yapmasıyla tanınıyor. Cowell İngiltere ve Amerika'da yayınlanan büyük programlarda jüri üyeliği yapmasıyla biliniyor. Acun Ilıcalı'nın da bu tarz programlar yapması ve girişimci olması nedeniyle İngiliz taraftarlar Ilıcalı'ya bu lakabı taktı.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna sert eleştiri!