Acun Ilıcalı, Grant McCann'ı gönderdi! Yeni teknik direktör İngiltere'ye uçtu

Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, teknik direktörleri Grant McCann'in görevine son verdi. Ayrılık resmen açıklanırken Acun Ilıcalı göreve Şota Arveladze'yi getirdi. Çalışma izni alan Şota, Hull City ile sözleşme imzalamak üzere İngiltere'ye gitti.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, teknik direktör Grant McCann ile yollarını resmen ayırdı. Grant McCann'in ayrılığı sonrası Acun Ilıcalı açıklama yaparken yeni teknik direktör de belli oldu.

ŞOTA ARVELADZE HULL CITY İÇİN İNGİLTERE'YE GİTTİ

Grant McCann'i gönderen Acun Ilıcalı, Hull City'nin başına Şota Arveladze'yi getiriyor. Şota ile daha önce anlaşan Hull City, çalışma izni alan Gürcü teknik adamla sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Şota Arveladze kendisini Championship ekibine bağlayacak sözleşmeyi imzalamak üzere İngiltere'ye gitti.

ACUN ILICALI'DAN McCANN SÖZLERİ

Öte yandan McCann'ın ayrılığı sonrası açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Grant harika bir insan ama şimdi değişim zamanı. İki galibiyetten sonra zamanlamanın garip görünebileceğini anlıyorum ancak teknik direktör değiştirmek için yenilgiyi bekleseydim adil ve dürüst olmazdım. Şeffaf olmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı