Acun Ilıcalı Galatasaray'ın belalısını kapıyor! Aylardır gönderilmeye çalışılıyordu

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel'i transfer etmek için kolları sıvadı. İngiliz basını, Acun Ilıcalı'nın Ryan Babel ile temasa geçmeye hazırlandığını yazdı. Galatasaray'ın uzun süredir yollarını ayırmak için mesai harcadığı Hollandalı futbolcunun tecrübesiyle Hull City'ye yardımcı olabileceği belirtildi.

Acun Ilıcalı'dan yine çok konuşulacak bir transfer hamlesi geldi. Aldığı yüksek maaş ve performansıyla gündemden düşmeyen Ryan Babel için Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin devreye girdiği iddia edildi.

Prens Selman 25 milyon euroyla geliyor! Meğer Altay Bayındır değilmiş: Tarihi transfer

ACUN ILICALI'NIN HEDEFİ RYAN BABEL

Galatasaray'ın uzun süredir yollarını ayırmak istediği Ryan Babel'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Oyuncuyu bedavaya kaptırmak istemeyen Acun Ilıcalı, Hollandalı yıldızın tecrübesiyle Hull City'ye yardımcı olabileceğine inanıyor.

Olimpiu Morutan açıklaması Galatasaray'ı şok etti! İlk kez duyuruldu, ortalık yıkıldı

ACUN ILICALI TEMASLARA BAŞLIYOR

HullLive'ın haberine göre Acun Ilıcalı önümüzdeki günlerde Ryan Babel ile resmi temaslara başlayacak. Babel İngiltere'de daha önce Liverpool ve Fulham formaları da giymişti.

Herkes Güntekin Onay'ın verdiği bilgiyi konuşuyor! '2 gün sonra' dedi ve...

RÜYA BAŞLANGIÇ BİR ANDA KABUSA DÖNDÜ

Acun Ilıcalı'nın kulübü resmen satın almasının ardından 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Hull City'de son haftalarda istenilen sonuçlar gelmedi. Shota Arveladze yönetimindeki İngiliz kulübü, son 9 resmi maçında yalnızca 1 galibiyet alabildi.

32 MAÇTA SADECE 3 GOLE KATKI

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 32 maça çıkan Ryan Babel 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 35 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 500 bin euro.

Bir garip Vedat Muriqi kararı! Herkes tüm hafta 'nerede?' diye sordu